Creatorii Batman au planuri mari pentru Pokemo GO

Fie ca va place, sau nu, Pokemon GO este in centrul atentiei in momentul de fata, jocul dezvoltat de catre Niantic in parteneriat cu Nintendo reusind sa cucereasca nu doar cele 4 tari in care a fost lansat, ci intreaga lume, lansarea sa internationala fiind amanata din cauza faptului ca serverele Nintendo nu fac fata traficului foarte mare generat de jucatori.

Succesul Pokemon GO a atras si atentia celor de la Legendary Pictures, studioul de productie care a adus seria The Dark Knight si Warcraft pe marile ecrane, reprezentantii sai fiind aproape de a incheia un parteneriat cu detinatorii francizei Pokemon pentru a produce o serie de filme de lung metraj.

Da, ati citit bine, Pokemon ar putea ajunge pe marile ecrane din intreaga lume, ideea de a produce un film in baza personajelor celebrei francize nefiind noua, insa succesul Pokemon GO a convins studiouri mai importante sa ia in considerare o investitie intr-o asemenea pelicula, iar cei de la Legendary Pictures par a fi aproape de a incheia un acord.

Warner Bros. si Sony au fost interesate la inceputul acestui an sa cumpere drepturile de a produce un film bazat pe franciza Pokemon, insa se pare ca ele nu au oferit la fel de multi bani precum cei de la Legendary Pictures, succesul lor cu seria The Dark Knight sau Warcraft dand mare incredere pentru lansarea unui film Pokemon care va avea succes.

After Nintendo’s $9 billion 25% stock price jump followed the launch of the Pokemon Go mobile game in the U.S., all Hollywood has renewed the chase for a deal to turn Pokemon into a feature film. I’m told that Legendary Pictures is moving toward a deal to land the rights to make a live-action film based on the decades-old pocket monster game from Japan.

Anul acesta a fost lansat primul film Angry Birds si el a avut la baza un joc pentru terminale mobile care a generat miliarde de descarcari, Pokemon GO urmand a fi cel de-al doilea joc de mare succes care va beneficia de o transpunere pe marile ecrane, iar asiaticii vor fi extrem de interesati sa-l vada in cinematografe.