Samsung Galaxy Note7 este oficial, va fi prezentat pe 2 august

Samsung Galaxy Note7 a fost confirmat oficial de catre compania Samsung, coreenii anuntand prezentarea din 2 august prin intermediul unui mesaj publicat in cadrul propriului blog, ei confirmand pentru lumea intreaga faptul ca vor sari peste cifra 6 si vor alege sa foloseasca cifra 7 pentru denumirea noului smartphone.

Luni intregi de zvonuri privind denumirea Samsung Galaxy Note7 au fost confirmate astazi prin anuntul facut de catre cei de la Samsung, deci acum noul terminal are un nume si ramane sa vedem doar daca specificatiile Samsung Galaxy Note7 vor fi confirmate in avans de catre Samsung, sau vom astepta pana pe 2 august.

Dintre toate noutatile Samsung Galaxy Note7 pe care urmeaza sa le vedem pe 2 august, cea mai importanta este noul scanner pentru iris, acesta urmand a le oferi utilizatorilor o experienta complet noua pentru folosirea unui smartphone, securitatea fiind pusa pe loc prioritar de catre coreeni prin implementarea acestei functii.

Samsung Galaxy Note7 vine ca un concurent direct pentru iPhone 6S Plus si mai tarziu pentru iPhone 7 Plus, compania Samsung gandindu-se ca va putea convinge multa lume sa uite de noile smartphone-uri ale Apple, ea alegand inclusiv cifra 7 pentru a fi la acelasi nivel cu competitorii din Cupertino.

With added functionality of the S Pen and large screen, the Galaxy Note7 is a powerful instrument for achievement and self-expression, and is made for those who want to get the most from their phones – and their lives. Galaxy Note7 will help people do more in work, at home and everywhere in between. We can’t wait to tell you more about it!

Prezentarea Samsung Galaxy Note7 urmeaza sa aiba loc in data de 2 august in New York, aceasta fiind locatia traditionala aleasa de catre Samsung pentru prezentarea terminalelor din aceasta serie, o transmisiune in direct urmand a fi facuta pentru a-i vedea pe cei din conducere cum se chinuie sa stalceasca discursurile pregatite de echipele de marketing.

samsung galaxy note 7 oficial