Apple schimba design-ul camerei in iPhone 7

O imagine aparuta astazi pe internet prezinta o posibila schimbare pe care compania Apple intentioneaza sa o implementeze in iPhone 7 incepand din aceasta toamna, ea avand legatura cu noua camera si modul in care ea va fi scoasa in exteriorul carcasei, asa cum se intampla de 2 ani incoace.

Mai exact, Apple ar fi modificat carcasa astfel incat metalul sa inconjoare camera in totalitate fara a o expune, asa cum se intampla in momentul de fata, culoarea metalului din jurul camerei urmand a fi aceeasi cu cea a carcasei pentru ca intregul design sa fie cat mai unitar si nu segmentat, asa cum este acum.

Desi nimeni nu a confirmat sau infirmat acest lucru, exista posibilitatea ca schimbarea de design pentru carcasa sa aiba legatura cu eventuale probleme generate de lasarea camerei in exteriorul carcasei iPhone 6S, acesta putandu-se zgaria sau crapa in cazul loviturilor sau tragerilor pe suprafete inegale.

Aceleasi culori si schimbari pentru camera

Separat de aceasta schimbare, carcasele de mai jos sugereaza faptul ca acel iPhone 7 negru spatial nu va fi lansat de catre cei de la Apple, componentele din imaginea de mai jos avand aceleasi culori oferite in momentul de fata pentru iPhone 6S, adica : gri spatial, roz-auriu, auriu si argintiu, culori clasice de cativa ani.

Niciuna dintre aceste doua modificari prezentate de catre aceste carcase astazi nu a fost anuntata de vreun zvon aparut pana acum, asa ca tot ceea ce se vede trebuie privit cu foarte mare neincredere, deoarece exista sanse foarte mari ca totul sa fie cat se poate de fals si sursele componentelor sa caute doar atentie.

iphone 7 carcase

Aceste carcase sunt produse in baza unor schite preluate din fabricile partenerilor Apple, producatorii de accesorii pentru iPhone folosindu-se de ele pentru a lansa pe piata produse care vor fi disponibile pentur achizitie in momentul in care iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor deveni oficial disponibile pentru cumparare.

iphone 7 carcase 1

iphone 7 carcase 2