GALERIE FOTO: iPhone 7 negru spatial cu buton Home 3D Touch

iPhone 7 negru spatial cu buton Home 3D Touch apare astazi intr-o galerie foto creata pentru un concept care ne prezinta viitorul smartphone-urilor Apple.

iPhone 7 negru spatial cu buton Home 3D Touch pare sa fie marea schimbare pe care compania Apple a pregatit-o pentru utilizatorii din lumea intreaga in toamna acestui an, detalii cu privire la ceea ce ar urma sa duca viitorul model de smartphone aparand in ultimele zile de la diverse surse din Asia.

Fara port audio de 3.5mm si fara antenele care separata carcasa, iPhone 7 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple intr-o noua culoare negru spatial, care este foarte apropiata de cea folosita pentru Apple Watch si unele dintre curelele vandute impreuna cu el, ea oferind o cu totul alta imagine pentru terminal.

Separat, compania Apple intentioneaza inclusiv sa renunte la clasicul buton Home mecanic si il va inlocui cu unul 3D Touch, acesta avand integrat Force Touch si fiind capabil sa emita vibratii care simuleaza apasarea pe un buton mecanic, deci vom avea o schimbare majora din acest punct de vedere.

Avand in vedere toate aceste schimbari anuntate in ultimele zile, in grafician s-a gandit sa creeze ceea ce pare a fi viitorul iPhone 7 negru spatial cu buton Home 3D Touch pe care Apple il va lansa in toamna aceasta pe piata, iar rezultatul final este un smartphone foarte interesant, care nu ii va putea da cuiva posibiitatea de a spune ca Apple nu a schimbat nimic.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iPhone 7 negru spatial cu buton Home 3D Touch – IMAGINI