iPhone 7 si 7 Plus – iata codurile interne de productie

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au codurile de productie Sonora si Dos Palos, ele fiind dezvaluite de catre celebrul leakster Evan Blass.

Numele de cod de productie ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost dezvaluite in cursul acestei dimineti de catre unul dintre cei mai cunoscuti leaksteri ai internetului, acesta afirmand ca Apple a ales sa foloseasca denumirile oraselor Sonora si Dos Palos pentru cele doua noi smartphone-uri pregatite pentru lansare in 2016.

Desi ieri am vazut imagini in care ni se spunea ca Apple va lansa trei modele ale iPhone, adica iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro, Evan Blass ne spune ca in realitate vor fi doar doua noi modele ale iPhone anul acesta si el are mai multa credibilitate decat sursa informatiilor aparute in cursul zilei de ieri.

Adevarul este ca ideea de a lansa doar doua modele ale iPhone 7 in loc de trei este si cat se poate de logica, deoarece Apple risca sa creeze multa confuzie in randul consumatorilor cu lansarea a trei modele care sunt diferentiate doar prin putine caracteristici fizice si putine noutati hardware.

Pe de alta parte, existenta a trei modele ale iPhone 7 in oferta Apple ar face si mai grea alegerea unuia sau a altuia dintre ele, pretul de baza al smartphone-urilor Apple urmand a ajunge la 900 de euro pentru modelul Pro, iar asa el ar putea fi ignorat de catre foarte multe persoane din cauza acestui lucru.

Oferirea a doar doua modele ale iPhone 7 ar fi si mult mai simpla pentru Apple, americanii avand deja multe modele ale iPhone in productie si vanzare, iar introducerea unui model Pro ar pune foarte mult stres pe reteaua de parteneri care produc componente si asambleaza terminale, acest lucru fiind foarte costisitor.

https://twitter.com/evleaks/status/755280101982502913

Pana acum am vazut suficiente zvonuri care indica faptul ca iPhone 7 Pro exista si ca el ar urma sa fie lansat, insa cred ca vorbim doar despre un model care a fost testat pana in prezent de catre compania Apple in vederea lansarii, camera duala aparent pregatita pentru el, urmand a fi folosita in iPhone 7 Plus.

Desigur exista posibilitatea ca iPhone 7 Pro sa fie chiar iPhone 7 Plus si acel model prezentat ieri sa fie doar o carcasa de dimensiune mai mare care a fost creata de catre chinezii fabricanti de accesorii fara a avea vreo baza reala ca un asemenea dispozitiv va ajunge pe piata, lucru care este in totalitate posibil.

In toamna vom afla daca zvonurile de acum se vor adeveri sau nu, insa Evan Blass are mult mai multa credibilitate decat orice alt leakster necunoscut din China.