Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus in 4 culori apare intr-o noua imagine

iPhone 7 Plus in 4 culori apare intr-o noua imagine

iPhone 7 Plus cu a sa mandra camera duala apare intr-o noua imagine in cursul acestei zile, ea incercand sa ne prezinte cele 4 culori in care compania Apple ar urma sa isi vanda dispozitivul dupa prezentarea oficiala, ele fiind clasicele culori pe care le-am vazut in atat de multe poze aparute pe internet.

Desi acestea sunt mai mult ca sigur carcase facute in baza unor schite, sau un simplu model grafic 3D, este cat se poate de usor de ghicit ca Apple va oferi sigur 3 culori pentru iPhone 7 Plus : auriu, roz auriu si argintiu, insa gri-ul spatial ar putea fi inlocuit anul acesta de un negru spatial, care arata cu mult mai bine.

Apple a adaugat anul trecut culoarea roz auriu la linia sa de produse pentru a aduce putina diversitate si a atrage mai multe femei catre smartphone-urile sale, insa un negru spatial este mult mai potrivit pentru barbati si cu siguranta va atrage o gama noua de clienti care poate cautau un asemenea dispozitiv de ceva vreme.

Pana in ziua prezentarii iPhone 7 Plus vom vedea cu siguranta o varietate de alte imagini similare, asa ca ramane doar sa asteptam pana cand primele carcase reale vor fi produse si vor fi fotografiate pentru a ne fi prezentate.

culori iPhone 7 Plus

 • ali

  Lol fără logo ,

 • radu

  Sunt doar machete facute, nu este produsul real

 • bogdan

  Sa arate asa se va vinde bine in ciuda faptului

 • Filip Ionut

  Frumoase culori. Poate vedem si pe i7 asa ceva.

 • ali

  Negru care se tot zvonea era super, nu știu de ce cred ca o sa vina sau cel putin pe 7s pentru marketing

 • Kel

  2 culori cu 2 nuante fiecare LOOL

 • icetkk

  Păi ăstea sunt actualele culori 6S.