Facebook anunta doua noi functii pentru utilizatori

In cursul acestei zile compania Facebook a anuntat implementarea a doua noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii permitandu-le acum celor care se folosesc de sistemul Facebook Live sa faca stream-uri pentru perioade mai lungi de timp si sa ascunda orice fel de informatii care sunt vizibile pe ecran in timpul lor.

Conform celor de la Facebook, utilizatorii Facebook Live au posibilitatea de a face stream video pe intregul ecran pentru pana la 4 ore, perioada fiind extinsa de catre compania Facebook pentru a extinde interesul utilizatorilor vis-a-vis de folosirea acestei platforme pentru a transmite in direct orice, de oriunde si oricand.

Pana in momentul de fata Facebook Live le permitea utilizatorilor sa faca stream-uri video pentru mai putin de 2 ori, deci vorbim despre o dublare a perioadei de timp pentru care se vor putea face transmisiunile in direct, aceasta modificare urmand, cel mai probabil, a creste perioada de utilizare a Facebook Live.

Facebook Live devine mai atractiv si elimina ceea ce-ti distrage atentia

In ceea ce priveste ascunderea informatiilor vizibile pe ecran, cei de la Facebook sustin ca o simpla glisare facuta pe ecran va ascunde toate detaliile privind comentariile, timpul de transmisie al Facebook Live si cam tot ceea ce ar fi fost afisat in mod normal, modificarea eliminand orice fel de informatii care ne-ar distrage atentia.

Noile functii ale Facebook Live urmeaza sa fie disponibile pentru un grup select de utilizatori din lumea intreaga, asa ca nu oricine se va putea bucura de aceste modificari chiar din acest moment, extinderea functionalitatii putand dura pana la cateva saptamani, in functie de platforma pe care vor fi ele oferite.

Facebook Live este un sistem revolutionar care incepe sa inlocuiasca televizoarele pentru aflarea informatiilor, foarte multe evenimente importante din lumea intreaga fiind transmise in direct pe Facebook inainte de a ajunge in presa, compania americana transformandu-si reteaua de socializare intr-un de stiri.