Cydia Impactor devine Cydia Eraser, permite stergerea Cydia

Cydia Eraser, sau Cydia Impactor pana astazi, este o aplicatie lansata in Cydia de catre creatorul aplicatiei, saurik, ea avand rolul de a ne oferi posibilitatea de a sterge complet un jailbreak facut pentru iOS, adica atat aplicatia Cydia, cat si tot ceea ce tine de respectivul jailbreak facut pentru terminal.

Cydia Eraser a fost lansat anul trecut si nu a avut parte de foarte multa atentie din partea creatorului sau, insa aplicatia a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre saurik, ea oferind acum suport partial pentru iOS 9.0, deci teoretic n-o veti putea folosi in siguranta pentru a sterge vreuna dintre solutiile de jailbreak lansate pentru iOS 9.

Conform lui saurik, suportul oferit acum de catre Cydia Eraser este limitat si doar la terminalele care au facut actualizari la iOS de la o versiune la alta, adica nu au sarit peste multiple versiuni, insa in mare, iOS 8 are parte de suport total, iar iOS 9.0 ramane deocamdata singura versiune a iOS 9 cu suport disponibil.

Practic, Cydia Eraser se apropie acum de un suport oferit pentru noile versiuni ale iOS 9, insa va fi nevoie de multe actualizari pentru ca suportul total sa fie oferit si lipsa lor este discutabila din moment ce am avut pana acum diverse programe de jailbreak disponibile pentru iOS 9.

No: I do not claim in that changelog “9.x support”, only “partial support for 9.0”. It is whatever Apple had a single-step OTA file available for. This tool still supports the exact same versions of the firmware as 0.9.17+53.

Separat de acest suport partial pentru iOS 9.0, Cydia Eraser are parte si de o iconita noua, care nu prea are legatura cu ceea ce face programul, insa daca sunteti interesati de el pentru a-l folosi in iOS 8, atunci il puteti descarca gratuit urmand acest link.

cydia eraser