Cydia Impactor va permite eliminarea jailbreak iOS 9

Cydia Impactor iOS 9 jailbreakCydia Impactor este un plugin lansat cu multe luni in urma in Cydia de catre creatorul aplicatiei saurik, iar cu ajutorul sau putem elimina complet jailbreak-ul din terminalele noastre fara a face restore dispozitivelor folosind iTunes.

Pana in momentul lansarii iOS 9 jailbreak Cydia Impactor a fost folosit de catre foarte multe persoane care s-au dovedit a fi multumite de modul in care plugin-ul functioneaza, iar acum el va fi actualizat pentru noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre.

Ieri saurik a lansat Cydia 1.1.25 pentru posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care au facut iOS 9 jailbreak cu Pangu9 si in lista de schimbari pentru aplicatia sa a mentionat faptul ca lucreaza la actualizarea Cydia Impactor pentru noua versiune a sistemului de operare.

Meanwhile, I’ve been spending most of my time for days working on updating the Eraser feature of Cydia Impactor to support iOS 9, as Pangu is now doing something more complex that I previously was not setup to “undo”, in addition to Apple making some changes to the OTA format. I managed to get this done just in time, though I also ended up managing to do it without having to actually restore my device a eve once.

Saurik spune ca Apple a modificat modul in care functioneaza sistemul de actualizari OTA a iOS 9 si nu stie cat va dura pana cand va reusi sa pregateasca plugin-ul sau pentru iOS 9, insa de indata ce el va fi lansat oficial va voi anunta si va voi oferi un tutorial de utilizare.

Articolul precedentFind My Friends ajunge in iCloud
Articolul următorDowngrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.