Precomenzile iPhone 7 incep pe 9 septembrie

Precomenzile iPhone 7 vor incepe in data de 9 septembrie, cu o saptamana inaintea lansarii oficiale, Apple urmand a permite cumpararea terminalului in avans.

Precomenzile pentru iPhone 7 urmeaza sa fie disponibile din data de 9 septembrie conform unor noi informatii furnizate de catre o sursa credibila de leak-uri privind terminale mobile inca nelansate pe pietele globale, data fiind oferita ca inceput pentru achizitionarea terminalului de la Apple si partenerii sai.

Evan Blass, cunoscut sub denumirea de evleaks, este sursa acestei informatii, ea venind la doar cateva zile dupa ce el ne-a spus ca iPhone 7 va fi lansat in 16 septembrie, deci deschiderea precomenzilor iPhone 7 pe 9 septembrie este cat se poate de normala si in ton cu strategia anuala a companiei Apple pentru fiecare lansare de iPhone.

In mod normal cei din Cupertino aleg sa deschisa sesiunile de precomenzi pentru un iPhone cu o saptamana inaintea lansarii, deci data pentru 9 septembrie pentru precomenzile iPhone 7 poate fi marcata in calendar ca fiind una destul de sigura, sau cel putin asta ne spune istoria lansarilor de temrinale iPhone ale Apple.

iPhone 7 la precomanda din 9 septembrie

Daca Apple va initia intr-adevar precomenzile iPhone 7 pe 9 septembrie, atunci conferinta pentru prezentarea iPhone 7 ar putea avea loc pe 6 sau 7 septembrie, in baza modului in care Apple a organizat aceste conferinte in trecut, deci vom vedea noul iPhone cu cateva zile mai devreme decat s-a intamplat anul trecut.

https://twitter.com/evleaks/status/758497414227464192

In baza a ceea ce stim pana acum, iPhone 7 va avea multe schimbari hardware si putine de design, insa Tim Cook este optimist cu privire la vanzarile iPhone 7, el bazandu-se in principal pe schimbarile oferite pe partea software, desi pentru multi ele nu sunt chiar atat de entuziasmante precum crede Apple.

Zilele trecute am aflat si ca iPhone 7 s-ar putea numi iPhone 6SE, insa asta doar in baza unor informatii venite de la presupusi parteneri ai companiei Apple, alegerea acestei denumiri nefiind chiar atat de logica, deoarece ea ar putea afecta serios vanzarile noului smartphone pe care Apple vrea sa il lanseze.

Acestea fiind spuse, daca vom avea intr-adevar iPhone 7 la precomanda din 9 septembrie, atunci in respectiva data veti putea plasa o comanda in Apple Store-urile tarilor in care va fi lansat, dar si in magazinele operatorilor de telefonie mobila, sau a retailerilor care vor comercializa produsul.

1 COMENTARIU