Power Hover este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

0

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Power Hover este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarea saptamana, iar dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre un joc extrem de interesant in care vom putea controla roboti care folosesc hoverboard-uri.

Conform dezvoltatorilor Power Hover, in joc va trebui sa ne folosim indemanarea pentru a ghida robotii virtuali prin vasta lume virtuala, peste o varietate de obstacole si pericole, scopul nostru fiind de a colecta toata energia disponibila, dar si de a descoperi secretele ascunse de catre dezvoltatori.

Power Hover is an action game about hoverboarding robots! Jump on your gravity defying hoverboard and explore over 30 hand crafted levels full of surprises! Defy gravity and enjoy the freedom of controlling an hoverboard! Navigate your way through the desolate world, avoid the hazards and collect the energy! Unfold the story of odd and desolate robot-world…

Jocul Power Hover are nu mai putin de 30 de nivele pe care le putem explora in folosirea sa, acestea fiind create folosind un motor grafic de exceptie, fundalul sonor ales de catre dezvoltatori complimentand un joc pe care angajatii Apple l-au incercat si ni-l recomanda cu caldura in urmatoarea saptamana.

  • Defy Gravity and Enjoy the freedom of controlling a hoverboard.
  • Enjoy beautiful pseudo-low-poly art style.
  • Beat the Levels full of surprises and challenges.
  • Experience the story, told through small interactive cutscenes.
  • Explore the beautiful landscapes and multiple different themes.
  • Compete with your friends on the endless Boss levels and Challenge mode
  • An original soundtrack from the Retry musician Ted Striker.

Power Hover este disponibil pentru descarcare gratuita in format universal din App Store urmand acest link.