Samsung compara autonomia Galaxy S7 cu cea a concurentei

Divizia germana a celor de la Samsung a decis sa arate lumii intregi cat de buna este autonomia bateriei Galaxy S7, astfel ca au facut un test in care au pus fata in fata smartphone-ul lor si Huawei P9, iPhone 6S, HTC 10, Sony Xperia X, LG G5 si Galaxy S7 Edge, castigatare fiind desigur terminalele coreenilor.

Conform testelor facute de catre cei de la Samsung, terminalele Galaxy S7 au fost singurele care au obtinut o autonomie mai mare de 10 ore, iPhone 6S si HTC 10 obtinand 8 ore de autonomie, in timp ce Sony Xperia X a obtinut 7 ore, LG G5 si Huawei P9 reusind sa functioneze pentru ceva mai bine de 6 ore.

Bateriile Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge au fost laudate in repetate randuri de catre cei care au testat smartphone-urile companiei Samsung, iar testul acesta vine doar sa confirme multe altele facute inaintea lor, coreenii reusind sa implementeze baterii suficient de mari care sa ofere o durata de utilizare prelungita.

Separat de terminalele Samsung, autonomia bateriei pentru celelalte dispozitive este in concordanta cu diverse alte rezultate pe care le-am vazut pe internet de-a lungul timpului, astfel ca nu putem blama compania Samsung de trisare, iar deocamdata terminalele sale au autonomie mult mai buna decat altele.

13 COMENTARII

  1. 2-3 ore in plus inseamna jumate de zi in plus ceea ce inseamna ca ma car cu incarcatorul dupa mine. Dar da e diferenta.Dar au si baterii pe masura

  2. aici este vorba de un test. Iar in oricare alt test, inclusiv cel al vietii reale 6s plus tine mai mult ca 6s simplu.De ex daca rulau un joc probabil toate tineau 4-5 ore. Deci depinde ce faci cu el. iPhone 6s plus ar tine 10 ore sigur