Prima Pagina iPhone 7 Castile Lightning pentru iPhone 7 apar intr-un prim clip VIDEO

Castile Lightning pentru iPhone 7 apar intr-un prim clip VIDEO

In ultimele luni am vazut in diverse randuri accesorii care ne erau prezentate ca fiind pregatite pentru iPhone 7, iar printre ele se numara si o pereche de casti EarPods care au conector Lightning, ele urmand a fi vandute de catre compania Apple in magazinul online pentru cei dornici sa nu foloseasca un adaptor Lightning to 3.5mm.

In clipul video de mai jos puteti vedea prima prezentare a acestor casti EarPods pentru iPhone 7, ele conectandu-se la terminal direct prin portul Lightning implementat de catre compania Apple s functionand exact precum o pereche de casti normale pentru a permite controlarea volumului si a redarii melodiilor.

Chiar daca aceste casti din imagini nu sunt produse de catre un partener Apple, sansele ca modelul real sa fie cu mult diferit sunt foarte mici, deoarece Apple nu a schimbat complet design-ul acestor accesorii, ci doar a modificat portul de conectare din cel de 3.5mm, intr-unul Lightning, alte schimbari nefiind oferite.

Stim deja ca Apple va include in cutia iPhone 7 o pereche de casti standard, adica versiunea cu un conector de 3.5mm, un adaptor special Lightning to 3.5mm urmand a fi inclus pentru a facilita conectarea oricaror casti de acest gen la iPhone 7, Apple oferind in acest mod o solutie pentru cei nemultumiti de schimbare.

 • iTu

  mufa mi se pare oribila,plasticul care inveleste mufa. mult prea mare.

 • Srb Srb

  acolo este DAC

 • Gabi Batrinu

  Daca scot acelasi casti ca pana acum doar mufa sa fie singura schimbare,locul lor vor fi in gunoi.casti ca cele de la 2g pana la iphone 5 nu cred ca voi mai vedea,asa comfortabile…:(

 • bodoo69

  Deci nu ai cum sa stai cu ditamai mufa infipta in telefon, cum il tii in buzunar???
  Iti rupe portul din telefon imediat…

  Jack audio la 90 de grade e cel mai sfant.