O noua functie Snapchat a fost introdusa in aplicatie

Snapchat a devenit (si) mai populara  prin septembrie 2015 cand a fost introdusa functia ” Lens “, functie ce permite utilizatorilor sa-si adauge la mesaje efecte in timp real, folosind functia de detectare a fetei.

Prietenii pot fi adaugati in Snapchat prin numele de utilizatori sau contacte de telefon, folosind coduri “Snap” personalizate sau cu ajutorul functiei “Add nearby”, care scaneaza userii din apropiere. Intentia Snapchat este de a neutraliza trend-ul utilizatorilor constransi de faptul de a-si gestiona o identitate online perfecta, care, cumva fura toata distractia din socializarea online.

Luna aceasta, aplicatia Snapchat a beneficiat de o noua functie, numita ” Memories“, functia care permite utilizatorilor sa salveze fotografii direct in telefonul lor si sa le “share-uiasca” cu prietenii lor. Acum este mult mai simplu daca vrei sa cauti prin mesajele de pe Snapchat sau printre cronici.Deasemenea, si pentru a proteja datele tale din aplicatie pe smartphone, este foarte usor de realizat. Elementele salvate pot fi mutate in interior sau inafara modului “My Eyes Only”, doar prin cateva atingeri usoare.

Mai multe detalii gasiti in clil-ul video de mai jos :

You can use Memories to create new Stories from Snaps you’ve taken, or even combine different Stories into a longer narrative. It’s fun to celebrate an anniversary or birthday by finding a few old Snaps and stringing them together into a new Story.