Cum personalizezi avatarul din Pokemon GO

Saptamana trecuta aplicatia Pokemon GO a fost actualizata de catre cei de la Niantic, iar prin multitudinea de schimbari facute de catre ei exista inclusiv una care ne ofera posibilitatea de a personaliza avatarul pe care il vedem in joc in timp ce ne aflam in cautarea pokemonilor, o multitudine de optiuni fiind disponibile.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum ajungeti la meniul prin care va puteti personaliza avatarul din Pokemon GO, accesul fiind destul de simplu, iar multitudinea de optiuni oferite de catre Niantic ii ofera oricui posibilitatea de a isi crea o versiune virtuala a sa, exact precum se intampla in multe alte jocuri.

Cum personalizezi avatarul din Pokemon GO

Pentru a accesa meniul dedicat personalizarii avatarului din Pokemon GO va trebui sa:

Deschideti jocul si asteptati sa se incarce.

  1. Apasati pe imaginea avatarului vostru, prezenta in partea stanga jos a ecranului.
  2. Acum in partea dreapta jos veti vedea un buton cu trei linii paralele, apasati-l.
  3. Veti vede doua optiuni noi, Journal si Customize, apasati-o pe cea de-a doua.
  4. Acum veti vedea meniul care permite personalizarea avatarului vostru.

personalizare avatar pokemon go

In baza optiunilor existente in acest meniu veti putea modifica o multitudine de aspecte ce tin de felul in care arata avatarul vostru din Pokemon GO, de la culoarea parului sau a ochilor, pana la hainele pe care le are, culoarea pielii, sau chiar postura pe care o are in timp ce se odihneste, sau se deplaseaza.

Avand in vedere ca Pokemon GO este un joc atat de personal, cei de la Niantic s-au gandit ca un asemenea modul ar fi extrem de util deoarece jucatorii se asemana personajelor virtuale pe care le vad pe ecranele terminalelor in timp ce se joaca, deci vor fi cu atat mai tentati sa continue sa foloseasca jocul in viata de zi cu zi.

Articolul precedentIata toate masinile compatibile cu CarPlay
Articolul următorCum folosesti iOS 9.3.3 jailbreak dupa ce a expirat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.