Stream live pentru prezentarea Samsung Galaxy Note7

Peste mai putin de o ora compania Samsung va prezenta in direct Samsung Galaxy Note7 pentru cateva mii de jurnalisti prezenti in New York pentru marele eveniment, asta in timp ce probabil primele review-uri pentru produs vor fi publicate de catre unele dintre cele mai mari website-uri de tehnologie din SUA.

Prezentarea live a Samsung Galaxy Note7 va incepe cu cateva cuvinte spuse de catre unii dintre oamenii din conducerea companiei coreene, ei incercand de obicei sa ne prezinte marile inovatii ale produselor intr-o engleza stalcita pe care nu o nitelege mai nimeni, insa criticile constante nu i-au motivat sa renunte la prezenta pe scena.

Samsung Galaxy Note7 este asteptat de catre un numar foarte mare de oameni din intreaga lume si cel mai probabil un va dezamagi deoarece vorbim despre un terminal care este construit pe reteta de succes numita Samsung Galaxy S7, deci teoretic ar trebui sa inregistreze vanzari pe masura.

Vezi LIVE prezentarea Samsung Galaxy Note7

Feed-ul de mai jos va va permite sa urmariti in direct prezentarea Samsung Galaxy Note7 din New York, inclusiv din aplicatia iDevice.ro, asa ca veti afla chiar din “gura lupului” toate noutatile pe care Samsung se bazeaza in eterna lupta cu Apple, ele trebuind sa fie destul de interesante.

https://www.youtube.com/watch?v=HCpVkeW40pI

Desigur ca astazi v-am vorbit si despre cum arata Samsung Galaxy Note7 si care sunt specificatiile Samsung Galaxy Note7, asa ca stiti la ce sa va asteptati in momentul in care aceasta conferinta va incepe.