iOS 9.3.4 a fost lansat

iOS 9.3.4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la doar cateva saptamani in urma iOS 9.3.3, dar si ca o mare surpriza, avand in vedere ca nicio alta versiune beta nu ne-a fost pusa la dispozitie pana in momentul de fata de catre americani.

Desi deocamdata nu este nimic 100% sigur, exista posibilitatea ca iOS 9.3.4 sa fi fost lansat de catre compania Apple special pentru a bloca posibilitatea de a face iOS 9.3.3 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cei din Cupertino grabindu-se probabil sa inchida exploiturile folosite de catre cei de la Pangu.

Apple sustine ca iOS 9.3.4 aduce rezolvarea pentru o problema majora de securitate pe care iOS 9.3.3 o are si implicit iDevice-urile care o ruleaza, dar desigur ca deocamdata nu a fost confirmat faptul ca aceasta actualizare blocheaza solutia de jailbreak iOS 9.3.3, insa exista sanse foarte mari ca acest lucru sa fie adevarat.

iOS 9.3.4 blocheaza iOS 9.3.3 jailbreak

Avand in vedere ca exista riscul ca dupa instalarea iOS 9.3.4 sa nu mai puteti face jailbreak, este recomandabil sa evitati deocamdata aceasta versiune a sistemului de operare, chiar daca se poate face downgrade in continuare la iOS 9.3.3, asa ca aveti grija sa nu apasati din greseala butonul de actualizare a sistemului de operare.

ios 9.3.4 updade

In momentul de fata puteti instala iOS 9.3.4 prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, el fiind disponibil in meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, acolo existand si optiunile pentru a instala aceasta actualizare in terminale.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca Apple sa se miste foarte repede si sa blocheze solutia de iOS 9.3.3 jailbreak, altfel iOS 9.3.3 ar fi fost ultima versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, insa cei din Cupertino sunt obligati sa ofere actualizari de securitate pentru terminalele lor vandute pe intregul glob.