iRoller curata amprentele de pe ecranul smartphone/tabletei

Daca te-ai saturat sa ai ecranul unui smartphone sau al unei tablete plin de urme de amprente in urma folosirii obisnuite, ei bine pentru tine s-a inventat iRoller, un dispozitiv de dimensiuni mici al carui singur scop in aceasta lume este sa-ti curete ecranul de acele pete de mizerie care ascund frumoasele culori ale ecranului.

Exact precum un roller cu care aduni scame sau praf de pe hainele tale, iRoller curata ecranul de toate mizeria care ramane in mod obisnuit pe un smartphone sau pe o tableta dupa folosirea obisnuita, el fiind la fel de util inclusiv pe ecranul unui laptop, sau pe accesorii care sunt facute dintr-un plastic lucios.

Stim cu totii cat de mult se murdareste ecranul unei tablete iPad dupa cateva ore de folosire, iar in cazul iPhone lucrurile sunt identice, asa ca iRolle vine sa salveze situatia, el fiind capabil sa inlature in cateva secunde toata mizeria care s-a stabilit pe ecranul terminalului vostru, totul fara prea mult efort.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza iRoller pe o varietate de gadget-uri, iar din aceasta pagina puteti cumpara dispozitivul, el avand un pret de aproximativ 17 euro.

7 COMENTARII

  1. merge si cu un servetel umed special ptr monitoare si dupa cu o laveta pentru ochelari sau numai cu laveta pt ochelari sa nu mai cheltuiti pe servetelele umede.

  2. Isi face treaba dar asa cum zice si tipul din videoclip, interesant este de cate ori il poti folosi pana se uzeaza…