A trecut o luna de la aparitia Pokémon GO – Iata cele mai nebunesti 15 lucruri care s-au intamplat pana acum

 In data de 6 iulie Pokémon Go a fost lansat si populatia globului parca a luat-o razna.

In scurt timp, Pokémon Go a devenit un fenomen veritabil si jucat de toata lumea de la Justin Bieber, Hillary Clinton, la tinere mame si adolescenti, toti in cautare de a intra in actiune.

Nu a durat mult timp si, atat controversele cat si incidentele au lovit, fie cu jucatori ce s-au bagat in probleme juridice din cauza agresiunilor fizice reale in timpul vanatoare de Pokémoni, a pasirii pe locuri private, decese, etc.

Iata cele mai ciudate si mai interesante lucruri sa s-au intamplat in luna de cand Pokémon Go a fost lansat.

1.In data de 8 iulie la doar doua zile dupa ce jocul a fost lansat in Statele Unite ale Americii, a fost gasit cadavrul unui adolescent in apropierea unui rau. Acesta se afla la vanatoare de Pokemoni si din neatentie a cazut in lac si a murit inecat.

2. Iar unii jucatori ajuns in unele situatii de-a dreptul periculoase, cum ar fi tinerii ce s-au izbit cu masina lor intr-o masina de politie parcata, deoarece ei au fost atenti la aplicatia Pokemon GO pe telefonul lor …

3... Sau tipul care literalmente a cazut de pe o stanca, deoarece el nu a fost atent unde calca in timp ce se joaca.

4. Dar din fericire aceste tipuri de cazuri sunt in minoritate, iar printre jucatorii care iubesc Pokémon Go se numara siHillary Clinton, care a facut si o gluma pe traseul in campania electorala.

hillary clinton pokemon GO

I don’t know who created Pokémon Go,But I’m trying to figure out how we get them to have ‘Pokemon-Go-to the polls

5. Si Justin Bieber a fost prins jucandu-se in mijlocul Central Park din New York City.

justin bieber jucand pokemon go

6. Vorbind despre Central Park, acest parc s-a transformat intr-o scena mob la mijlocul lunii iulie, cand Vaporeon, un pokemon rar si foarte vanat, a aparut in mijlocul noptii. 5000  de jucatori roiau sa-l prind.

7. Logan Paul a profitat de toata nebunia Pokemon GO, a instigat oamenii si a tipat in mijlocul New York-ului ca exista un Pokemon GO rar. Aproape ca a facut o revolta…

Aici aveti clip-ul video postat de acesta pe Twitter. https://twitter.com/LoganPaul/status/755855465213333504/video/1

8. Autoritatile au incercat din rasputeri sa tina oamenii in conditii de siguranta in timp ce se joaca, iar departamentele locale de politie a cerut oamenilor sa nu incalce legile in goana Pokemon Go. S-a ajuns in punctul in care autoritatile japoneze au trebuit sa tina fizic jucatorii departe de zona de pericol in jurul Fukushima.

9. Apogeul a fost atins atunci cand Nick Johnson a devenit primul care a reclamat ca are toti cei 142 Pokémoni disponibili in Statele Unite – lucru care i-a adus o excursie gratuita, sponsorizata, in intreaga lume pentru a prinde si celelalti pokemoni ramasi disponibili in strainatate.

Nick Johnson pokemon go

10. Calatoriile lui Johnson au castigat notorietate dar si rivalitate, astfel ca Peter-Joey Pham, un muncitor la finante de pe Wall Street, a decis in ultima secunda ca el va zbura la Sydney si va incerce sa-l bata pe Johnson la completarea colectiei sale de Pokemoni. Dar, in cele din urma, Pham a renuntat atunci cand bicicleta sa s-a ciocnit cu o masina in Sydney si a facut unele daune personale.

11. Un tip din Los Angeles, Benny Affonso,a renuntat la job-ul lui pentru a se juca Pokemon GO full-time. Ideea lui era de a actiona aproape ca un promoter de club, aducand oameni la afacerile locale care doresc mai multa atentie din partea jucatorilor Pokémon Go.

12. De asemenea, un mare buzz s-a facut si atunci cand atunci cand s-a dovedit ca un legendar Pokémon au fost eliberati accidental in salbaticie. O intreaga furtuna de controverse a izbucnit, ca oamenii care au gasit pokemon-ul Articuno – o pasare foarte rara, care nici macar nu ar trebui sa fie in joc chiar acum – au fost acuzati de falsificare.

13. Directorii executivi din Silicon Valley CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg este un jucator Pokémon Go, in timp ce CEO-ul Apple, Tim Cook a folosit jocul pentru a evidentia puterea aplicatiilor. Cook, in special, are motive sa-l iubesc: Jocul a facut un procent estimat de 160 milioane $ in venituri brute, din care Apple ar lua 30%.

14. Nu toata lumea iubeste fenomenul Pokémon Go. Unii oficiali guvernamentali din Rusia sunt convinsi ca jocul este reprezinta de fapt activitatea agentiilor de informatii straine, cum ar fi CIA, trimisi pentru a aduna date de localizare de la cetateni. De aceea, acolo exista o aplicatia ruseasca numita “Know. Moscow. Photo”,varianta ruseasca a Pokemon GO, in care se pot prinde figuri istorice rusesti.

15. Dar cel mai nebunesc lucru care s-a intamplat a fost atunci cand brusc actiunile Nintendo au scazut.