Delfinilor nu le plac tabletele iPad

Tabletele nu au fost facute pentru a face poze, iar asta deoarece ele au dimensiuni mari si camere mult mai proaste decat cele ale smartphone-urilor, insa asta nu-i opreste pe multi din a le folosi pentru a face poze in cele mai neobisnuite situatii, o femeie afland ca delfinilor nu le place sa fie pozati cu ele.

In imaginea animata de mai jos puteti vedea un delfin curajos care s-a gandit sa le arate curiosilor care-l inconjurau ca el stie sa „foloseasca” o tableta iPad, insa inainte de a-si arata maiestria, posesoarea tabletei a scos-o rapid din apa, desi aceasta cu siguranta a fost afectata de contactul cu lichidele.

Lectia este una care poate fi aplicata cu usurinta si pentru gradinile zoologice, sau alte locatii in care gadget-urile n-ar trebui tinute prea aproape de animale.

http://i.imgur.com/nnrBCG0.gifv

Articolul precedentFoxconn va produce carcase din sticla ecrane OLED pentru iPhone 7S
Articolul următorApple si TSMC dezvolta un chip A11 de 10nm
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.