Apple trebuia sa lanseze trei modele ale iPhone 7, dar a renuntat la unul

iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro trebuiau lansate de Apple in 2016, insa vanzarile slabe ale iPhone 6S au obligat-o sa renunte la modelul cu camera simpla.

Daca inca nu ati uitat despre faptul ca am vazut o serie de imagini si clipuri video in care ne erau prezentate iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro, ei bine atunci nu veti fi uimiti sa aflati ca o publicatie din Japonia ne spune ca Apple a intentionat sa lanseze trei modele ale iPhone 7 in 2016, dar a renuntat la unul dintre ele.

Mai exact, compania Apple avea pregatite doua modele de terminale iPhone 7 cu ecran de 5.5 inch, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro, primul dintre ele avand o camera simpla, similara cu cea a iPhone 6S Plus, al doilea avand o camera duala, aceasta fiind si marea diferenta dintre cele doua smartphone-uri ale americanilor.

Apple ar fi dorit sa vanda ambele modele pe piata incepand din toamna acestui an si sa le ofere utilizatorilor trei modele ale iPhone 7 din care sa aleaga in vederea achizitie, insa concurenta acerba facuta de catre Samsung si alti competitori, plus scaderea vanzarilor de terminale iPhone i-au motivat pe cei de la Apple sa se razgandeasca.

Apple voia sa lanseze iPhone 7 Pro in 2016

Conform sursei acestor informatii, Apple a luat decizia de a renunta la iPhone 7 Plus cu o singura camera in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2016, aceasta fiind, aparent, prima oara cand cei din Cupertino au luat o decizie atat de radicala cu privire la un model al iPhone, mai ales ca ea este bazata pe performantele unui model anterior.

The competition is so fierce that Apple killed off a premium iPhone 7 model in the second quarter, less than six months before its official launch in September. Initially, Apple had planned two versions of iPhone 7 Plus, one with a single lens and one with a dual lens. The single lens edition has since been ditched, the source said.

Practic, desi multa lume a luat in ras zvonurile privind lansarea iPhone 7 Pro, se pare ca ele au avut la mijloc o samanata de adevar si v-am spus ca exista posibilitatea ca Apple sa fi testat doua modele ale iPhone 7 Plus, aceasta dovedindu-se a fi in final si realitatea, unul fiind retras din dezvoltare de catre americani.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca decizia celor de la Apple este si cea mai buna, deoarece punerea in vanzare a unui iPhone 7 Plus cu o singura camera si a unui iPhone 7 Pro cu o camera duala ar fi fost o decizie foarte proasta care ar fi afectat serios vanzarile smartphone-urilor celor din Cupertino.

Voi ce parere aveti despre decizia Apple ?