Angajatii Apple iubesc masinile Tesla

Apple si Tesla sunt inclestate intr-un razboi al angajarilor, fiecare companie reusind sa “fure” oameni importanti de la cealalta, iar desi cei din Cupertino dezvolta o masina electrica, angajatii lor detin in numar destul de mare masini electrice fabricate de catre compania Tesla.

Ieri a aparut pe internet o imagine facuta de catre un angajat Apple intr-una dintre parcarile companiei, iar in imagine erau vizibile nu mai putin de 7 masini Tesla ale angajatilor care lucreaza pentru cei din Cupertino, insa dupa ce imaginea a devenit virala pe internet, acesta a sters-o de pe unde a putut.

Fie ca vorbim despre Tesla Model S, sau Model X, angajatii celor de la Apple nu sunt prea pretentiosi si detin cam orice fel de masina produsa de catre compania care a devenit o concurentapentru cei din Cupertino, iar acest lucru probabil nu este pe placul unor manageri, din moment ce poza a fost stearsa de pe mai multe website-uri.

Separat de cele 7 masini din poza de mai jos, exista multe altele in parcarea celor de la Apple si angajatii celor din Cupertino par sa indrageasa aceste masini, iar de aici ar fi putut veni si interesul companiei americane cu privire la dezvoltarea unei masini electrice pentru clientii din lumea intreaga.

Chiar daca Apple isi va lansa propria masina electrica, vor exista in continuare multi angajati care vor prefera masinile Tesla, iar numarul angajatilor care detin asemenea automobile ar putea creste substantial in urmatorii ani.

angajati apple tesla