Cum poti transforma o consola XBOX One S intr-un dispozitiv portabil laptop-like

Eddie Zarick un entuziast care modifica, console, a realizat un “Xbook One S“. Adica a transformat un XBox One S intr-un laptop, cu design cu clapeta. Transformarea ar putea fi utila pentru oricine are nevoie de dispozitiv portabil Xbox One.

Zarick a folosit in realizarea acestui Xbook un ecran de 19 inch Samsung, care, din pacate, este limitata la rezolutia 720p, potrivit unui raport de la Engadget. Anterior a fost folosit un model standard Xbox One cu 1080p, de 22-inch monitor Vizio construitia de ansamblu a fost mult mai mare si mai greu de manipulat.

Zarick spune ca aceasta decizie a fost luata pentru a se asigura ca ar putea sa profite de profilul mai mic al Xbox One S. Utilizatorii pot viziona in continuare continut 4K prin atasarea consolei la un monitor extern sau de televiziune prin intermediul conexiunii HDMI.

Sasiul sistemului este realizat dintr-o combinație de acrilic taiat cu laserul si piese 3D-imprimate. Zarick il descrie ca fiind “robust”, dar nu este suficient de robust pentru a rezista la prea multe lovituri grele.

Zarick vinde creatiile sale pentru oricine care are nevoie de un sistem de jocuri video pentru a se distra pe drumuri. Este ideal pentru oricine care petrece mult timp calatorind cu avionul sau autobuz. Dispozitivul este disponibil in alb-negru, si are un pret de 1.495 $ pentru modelul 500GB, și 1.545 $ pentru o consola cu 1TB de stocare.

Inainte de incheiere va readuc aminte de reducerea zilei a XBOX ONE ce poate fi cumparata cu reducerea de 510 RON.