Dr. Panda’s Ice Cream Truck este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Dr. Panda’s Ice Cream Truck este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, iar in clipul video de mai jos aveti prezentare a gameplay-ului titlului distribuit prin intermediul AppStore.

Dupa cum va puteti imagina deja, Dr. Panda’s Ice Cream Truck este un joc pe care oricine l-ar putea recomanda cu usurinta copiilor si nu neaparat adultilor, insa cei din Cupertino au obiceiul de a recomanda jocurile indiferent de varsta, asa ca il puteti descarca si pentru ai vostri copii.

In jocul Dr. Panda’s Ice Cream Truck avem posibilitatea de a face diverse combinatii de inghetata pe care o putem vinde mai apoi, o multitudine de ainmale dragalase adunandu-se pentru a degusta toate tipurile de inghetata pe care noi le-am pregatit pentru ele, intregul gameplay fiind perfect pentru copii.

Chocolate? Vanilla? Strawberry? All three!? You decide! In Dr. Panda’s Ice Cream Truck all the flavors you can mix up all sorts of different flavors with cookies, chocolate, nuts and more to make the perfect ice cream—hundreds of combinations in all. These animals love ice cream, and will eat as much (or little) as you want to serve them. You can make scoops big or small and pile them as high as you want—using any of the ice cream you’ve created!

Dr. Panda’s Ice Cream Truck nu are vreun modul multiplayer, insa are in-app purcahse-uri si reactii unice pentru fiecare animal virtual, asa ca toti copiii vor gasi cu siguranta ceva care sa-i faca sa indrageasca acest joc dupa instalarea sa intr-un iDevice.

  • Invent your own ice cream flavors—nearly limitless combinations!
  • Add cookies, candy, nuts, fruits and more!
  • Dozens of toppings to use!
  • Unique reactions from every animal depending on what you make!
  • No in-app purchases or 3rd party advertisements!

Dr. Panda’s Ice Cream Truck este disponibil pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.