Niantic incepe sa aplice banuri permanente in Pokemon GO

Compania Niantic a inceput de astazi sa aplice banuri permanente pentru jucatorii Pokemon GO care triseaza in titlul lansat in cursul lunii iunie in SUA, astfel ca toti cei care au folosit, folosesc, sau vor folosi cheat-uri, vor fi blocati din a accesa serverele celui mai popular joc al momentului.

Cei de la Niantic aplicain principal banuri permanente pentru jucatorii Pokemon GO care se folosesc de falsificarea locatiei GPS, roboti virtuali, sau alte metode de a ajunge in locatii indepartate fara a se misca, sau de a juca in mod constant, ori de a descoperi locatiile tuturor pokemonilor din lumea virtuala.

O varietate de trucuri Pokemon GO sunt disponibile pentru toti cei interesati sa avanseze in joc fara sa depuna tot efortul pe care il cere titlul celor de la Niantic, iar compania reactioneaza si impiedica folosirea acestor tehnici pentru a avea parte de avantaje fara de care perioada de joc s-ar fi prelungit foarte mult.

Niantic a declarat ca incearca sa ofere un sistem cat mai corect si competitiv pentru jucatorii Pokemon GO, asa ca aceste banuri au rolul de a le garanta tuturor ca experienta de joc este cat se poate de egala pentru toata lumea, insa desigur ca vor exista persoane care vor gandi diverit.

Daca ati primit un ban permanent in Pokemon GO, atunci puteti accesa aceasta pagina pentru a cere o anulare a sa, doar daca Niantic va considera ca acest lucru este oportun.

This includes, but is not limited to: falsifying your location, using emulators, modified or unofficial software and/or accessing Pokémon Go clients or backends in an unauthorized manner including through the use of third party software. Our goal is to provide a fair, fun and legitimate game experience for everyone. We will continue to work with all of you to improve the quality of the gameplay, including ongoing optimization and fine tuning of our anti-cheat system..