Iata cat de simplu poti trisa la Pokemon GO cu aceasta folie de protectie pentru smartphone

Spre marea disperare a fanilor Pokemon GO din intreaga lume, Niantic a dezactivat multe dintre cele mai eficiente “cheat-uri”pentru joc. Unele dintre acestea pareau mai mult decat instrumente de ajutor decat ” game-breaking hacks ” dar s-au dus acum.

Din fericire, chiar daca Niantic poate ucide sistemul de urmarit pokemono – Pokevision, nu pot face nimic cu diversele accesorii pentru smartphone-uri, menita sa ajute utilizatorii sa prinda mai usor Pokemoni.

Faceti cunostinta cu Supershot GO: o folie protectoare cu “un canal central” menit sa te ghideze pentru o aruncare perfecta Poke Ball. V-ati anticipat gresit vreodata distanta de la ecran la monstru virtual in mediul incoonjurator? Pierzi resurse serioase si nervi daca arunci in mod repetat gresit. Cu folia protectoare Supershot GO, s-ar putea sa nu pierzi niciodata!

cum trisezi la pokemon go cu folie protectie

Potrivit Gizmodo, Supershot Go a fost inventat de Johnny Lai, si, spre deosebire de alte folii de protectie, nu lasa un film lipicios atunci cand o scoateti de pe ecran. Este, de asemenea, mai gros decat un o folie protectoare, astfel incat sa fie mai usor sa se simta “santul” atunci cand arunci o minge Poke.

In plus fata de canalul central, exista si curbe pe fiecare parte, in cazul in care doriti sa invartiti mingea si sa o aruncati. Acest lucru v-ar acorda in mod obisnuit puncte de experienta suplimentare.

In cele din urma, Supershot Go ar trebui sa functioneze pe orice telefon de 4.3 inch sau mai mult.