Carcasa iPhone 7 Plus apare in magini facute intr-o fabrica Foxconn

O noua serie de imagini cu carcasa iPhone 7 Plus au aparut pe internet in cursul acestui weekend, ele parand a fi fost inregistrate ditre intr-una dintre fabricile Foxconn in care ar trebui sa fie fabricate unele carcase pentru noul terminal al companiei Apple, asta desi Catcher este principalul fabricant al lor.

Ceea ce vedem in imaginea de mai jos este o carcasa nefinisata, sau poate chiar un mulaj pentru carcasa reala, insa totul arata exact precum carcasele pe care le-am vazut pana in momentul de fata intr-o gama extrem de variata de imagini aparute pe internet din atat de multe surse asiatice.

Aceste imagini, ca si restul, confirma faptul ca iPhone 7 Plus are o camera duala, dar si ca portul audio a fost inlocuit de un grilaj nou care nu ar ascunde un difuzor, insa eliminarea antenelor nu este clar vizibila in aceste imagini deoarece nu vorbim despre o carcasa finisata, ci despre un produs partial realizat.

Singuru element de noutate dezvaluit de catre aceste imagini ale carcasei iPhone 7 Plus este faptul ca ele par sa fi fost inregistrate in fabrica unui partener al companiei Apple si nu in vreo alta locatie necunoscuta, aceasta trebuind sa fie o certificare a faptului ca design-ul prezentat pe internet in atatea luni este cel real.

Dupa cum v-am spus deja, prezentarea iPhone 7 va avea loc pe data de 7 septembrie, conform unor zvonuri aparute recent, lansarea urmand a avea loc pe data de 16 septembrie.

carcasa iPhone 7 foxconn

carcasa iPhone 7 foxconn 1

carcasa iPhone 7 foxconn 2

carcasa iPhone 7 foxconn 3

carcasa iPhone 7 foxconn 4