iPhone 8 concept l-ar putea invata cate ceva pe Jony Ive despre design

Un nou concept pentru iPhone 8 a aparut in cursul zilelor trecute pe internet, el fiind creat de catre un grafician care incerca sa ne arate cum poate fi schimbat smartphone-ul Apple astfel incat sa aiba un design mult mai atractiv decat cel actual, schimbarea cea mai mare fiind facuta pentru carcasa.

Vorbim despre inlocuirea carcasei din aluminiu cu una de sticla si despre un design foarte apropiat de cel folosit in iPhone 4S de catre cei de la Apple, modifizarea fiind una de bun augur, care ar putea bucura foarte multi utilizatori care asteapta un iPhone 8 care sa aiba un design cu adevarat interesant.

V-am aratat astazi schimbarea pe care compania Apple intentioneaza sa o faca pentru camera iPhone 7 si cat de urata va fi ea in continuare, insa acest concept pentru iPhone 8 ne arata ca aceasta camera poate iesi extrem de putin in afara carcasei si poate arata cu mult, mult mai bine decat ceea ce avem acum.

Avand in vedere ca iPhone 7S va avea un design nou, orice este posibil in 2 ani pana cand iPhone 8 va aparea.

9 COMENTARII

  1. Design de 6/6s cu sticla pe spate si margini mai subtiri. Gata este timpul pt ceva nou,fara butoane prea multe preferabil doar cel de power,restul in display prin 3d touch

  2. se poate sa abandonez SE pentru un model ca cel din video.
    Deci mai stau o tura ca la Piticot, pana in iunie-iulie2017 cand sper sa se lansezei i10ani❗️