Instagram adauga un nou canal pentru a descoperi clipuri video

Instagram a anuntat astazi introducerea in sectiunea Explore a unui canal cu clipuri video de la evenimentele importante din intreata lume.

Compania Instagram promoveaza tot mai intens clipurile video publicate de catre utilizatori in cadrul retelei sale de partajare de continut multimedia, aplicatia pentru iPhone si iPod Touch urmand a afisa un nou canal cu evenimente video in cadrul meniului Explore, introdus in cursul acestui an in aplicatie.

Acum cateva luni cei de la Instagram au adaugat un meniu special pentru clipuri video in sectiunea Explore, acolo fiind listate clipuri video impartite in 23 de categorii de continut, utilizatorilor fiindu-le implementata ideea ca pot partaja si clipuri video, nu doar poze, in cadrul retelei Instagram.

Lucrurile se schimba din nou, iar incepand de astazi utilizatorii care viziteaza sectiunea Explore a Instagram vor putea vedea un canal special in care sunt prezentate clipuri video cu evenimente importante lumea din lumea intreaga, de la simple concerte si pana la evenimente sportive, piese de teatru si multe altele.

Practic, putem cauta orice fel de clipuri video care au legatura cu anumite evenimente care se intampla in anumite locatii de pe glob si le putem urmari direct in Instagram, atat timp cat ele au hashtag-urile corecte, sau utilizatorii au permis utilizarea locatiei pentru a marca zona din care a fost incarcat clipul.

Noul canal video pentru evenimente este disponibil incepand de astazi pentru utilizatorii din SUA, iar restul lumii il va putea accesa in perioada urmatoare.

instagram canal video