Prima Pagina Apple Watch 2 Apple Watch 2 are GPS, nu are internet

Apple Watch 2 are GPS, nu are internet

Apple Watch 2 va avea GPS, insa nu va avea conexiune celulara de internet, deci va ramane legat de iPhone pentru preluarea de notificari si actualizari.

Apple Watch 2 va avea GPS incorporat pentru a permite monitorizarea mult mai exacta a locatiei utilizatorului in timpul sesiunilor de fitness, dar nu va avea conectivitate celulara de internet, asa cum s-a speculat in ultimele luni, deci nu va permite “dezlipirea” utilizatorilor de terminalele iPhone pentru a se conecta la internet.

Cei de la Apple au dorit sa ofere conectivitate de internet pentru Apple Watch 2 si au avut discutii indelungi cu operatorii de telefonie mobila in acest sens, insa din pacate bateria mica si autonomia slaba au fortat compania americana sa renunte la aceasta idee si sa pastreze conectivitatea la internet pentru un viitor model al ceasului inteligent.

Apple a avut discutii cu operatori de telefonie mobila din Europa si SUA cu privire la posibila lansare a unui Apple Watch 2 care sa se conecteze la internet, insa discutiile au esuat deoarece lansarea Apple Watch 2 ar fi trebuit amanata pana in decembrie pentru a putea finaliza actualele modele care sunt capabile sa se conecteze pa internet.

Apple Watch 2 nu are internet, dar are GPS

Desi nu vine cu conectivitate la internet, Apple Watch 2 va avea totusi GPS pentru localizarea mult mai exacta a sesiunilor de fitness, compania Apple punand foarte mare accest pe aceasta functionalitate a ceasului inteligent, utilizatorii putand vedea pe harta exact unde si-au desfasurat alergarile, sau alte tipuri de exercitii.

Apple a avut discutii anul acesta cu operatori de telefonei mobila din SUA si Europa pentru a oferi conexiune celulara ceasului. Sursa intarzierii implementarii conectivitatii celulare este actualul model de chip GSM care consuma prea multa baterie, reducand eficacitatea produsului si limitand interesul utilizatorilor. Apple a inceput sa testeze noi chip-uri care consuma mai putina energie in timpul folosirii conexiunilor celulare.

Foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca Apple Watch este mult prea dependent de iPhone, iar Apple Watch 2 trebuia sa rezolve aceasta problema, insa se pare ca Apple nu reuseste sa vina cu o solutie buna pentru a aduce putina bucurie in inimile utilizatorilor, asa ca ramanem cu functii mai putine.

Apple Watch 2 vine cu un gps dar fara conexiune de internet

 • Dan

  E clasic Apple sa facă asa.Pot sa pună inovațiile in următorul model al unui produs,dar prefera sa facă un mic ‘upgrade’ doar,ca sa facă mai mult profit,dar si din cauza faptului ca i-ar costa mai mult sa facă ceva nou in fiecare an,si ar necesita mai multă munca din partea lor.Nu numai Apple face asta desigur:))

 • PegasosII

  Pentru internet trebuie un sim si pentru asta suport integrat in ceas…ceeea ce îl va face si mai gros

 • PegasosII

  Sa nu uitam ca AppleWatch are wifi si daca e conectat intr-o retea cu acoperire mare poți umbla cu el liniștit departe de telefon

 • andreas

  Apple…un ecosistem al lor, cu o reteta tot a lor… Dispun si de banii necesari si de tehnologia necesara pentru a face produse cu adevarat revolutionare. Problema este ca nu doresc imbunatatirea unui produs cu totul, ei iti ofera cu portia…un senzor de imagine mai bun, o linie scosa, o culoare noua, inca 512 ram…si cam atat.

 • V.P

  Bun si asa !!

 • Srb Srb

  foarte bine spus.Asa fac ei.Ma uit si cu 3d touch…l-au prezentat de 1 an, dar e limitat, deja de anul acesta devine mai util si prin ios10 dar si prin componente precum home button tactil

 • Mircea Radulescu

  Eu unul nu mi-as face un abonament de internet in plus pentru ceas si nu stiu cati ar suporta un cost in plus.

 • Viorel Predatorul

  Ramane de vazut cum sta si cu autonomia bateriei, avand in vedere ca GPSul este un mare consumator de energie.
  Cred ca o revolutie in domeniul bateriilor este necesara, atata vreme ca necesarul de energie portabila a crescut exponential in ultimii ani.