Apple Watch 2 are GPS, nu are internet

Apple Watch 2 va avea GPS, insa nu va avea conexiune celulara de internet, deci va ramane legat de iPhone pentru preluarea de notificari si actualizari.

Apple Watch 2 va avea GPS incorporat pentru a permite monitorizarea mult mai exacta a locatiei utilizatorului in timpul sesiunilor de fitness, dar nu va avea conectivitate celulara de internet, asa cum s-a speculat in ultimele luni, deci nu va permite “dezlipirea” utilizatorilor de terminalele iPhone pentru a se conecta la internet.

Cei de la Apple au dorit sa ofere conectivitate de internet pentru Apple Watch 2 si au avut discutii indelungi cu operatorii de telefonie mobila in acest sens, insa din pacate bateria mica si autonomia slaba au fortat compania americana sa renunte la aceasta idee si sa pastreze conectivitatea la internet pentru un viitor model al ceasului inteligent.

Apple a avut discutii cu operatori de telefonie mobila din Europa si SUA cu privire la posibila lansare a unui Apple Watch 2 care sa se conecteze la internet, insa discutiile au esuat deoarece lansarea Apple Watch 2 ar fi trebuit amanata pana in decembrie pentru a putea finaliza actualele modele care sunt capabile sa se conecteze pa internet.

Apple Watch 2 nu are internet, dar are GPS

Desi nu vine cu conectivitate la internet, Apple Watch 2 va avea totusi GPS pentru localizarea mult mai exacta a sesiunilor de fitness, compania Apple punand foarte mare accest pe aceasta functionalitate a ceasului inteligent, utilizatorii putand vedea pe harta exact unde si-au desfasurat alergarile, sau alte tipuri de exercitii.

Apple a avut discutii anul acesta cu operatori de telefonei mobila din SUA si Europa pentru a oferi conexiune celulara ceasului. Sursa intarzierii implementarii conectivitatii celulare este actualul model de chip GSM care consuma prea multa baterie, reducand eficacitatea produsului si limitand interesul utilizatorilor. Apple a inceput sa testeze noi chip-uri care consuma mai putina energie in timpul folosirii conexiunilor celulare.

Foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca Apple Watch este mult prea dependent de iPhone, iar Apple Watch 2 trebuia sa rezolve aceasta problema, insa se pare ca Apple nu reuseste sa vina cu o solutie buna pentru a aduce putina bucurie in inimile utilizatorilor, asa ca ramanem cu functii mai putine.

Apple Watch 2 vine cu un gps dar fara conexiune de internet