Prima Pagina iOS 10 iOS 10 – de ce se lanseaza atat de multe beta ?

iOS 10 – de ce se lanseaza atat de multe beta ?

Daca ati instalat iOS 10 beta in terminalele voastre, atunci cu siguranta sunteti la curent cu faptul ca Apple a grabit procesul de testare a sistemului sau de operare si doar saptamana aceasta a lansat patru versiuni beta ale iOS 10, doua pentru dezvoltatorii de aplicatii si doua pentru utilizatorii programului public beta.

iOS 10 beta 7 de ieri a luat pe toata lumea prin surprindere deoarece Apple nu are obiceiul de a lansa doua versiuni beta ale unui sistem de operare in aceeasi saptamana, iar aparitia acestui build a fost complet neasteptata, insa lansarea sa este de bun augur deoarece ne da de inteles ca Apple incearca sa repare problemele existente.

In lunga lista de schimbari publicata de catre compania Apple se mentioneaza doar rezolvari de probleme raportate de catre utilizatori si dezvoltatori, deci actualizarea de ieri a avut menirea doar de a face schimbari care sa elimine bugurile existente in actuala versiune a sistemului de operare iOS 10 si asta va continua Apple sa faca.

Avand in vedere ca acum Apple lanseaza versiunile beta ale iOS 10 la mai putin de o saptamana distanta una de cealalta, este cat se poate de clar ca in urmatoarele zile ne putem astepta si la aparitia altor versiuni ale sistemului de operare, probabil cu alte imbunatatiri majore facute pentru utilizatorii de iDevice-uri.

In baza a ceea ce se stie acum, e greu de spus cand va fi lansat iOS 10, iar asta pentru ca data de lansare iPhone 7 oscileaza intre 16 septembrie si 23 septembrie, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Apple la inceputul lunii septembrie pentru toata lumea.

ios 10 beta multe

 • Alex S.

  Degeaba ­čśé­čśé­čśé

 • Dan

  Schimb─âri ‘majore’ nu prea se mai fac acum.Probabil ca o schimbare important─â poate avea loc in IOS 10.1 sau 10.2

 • Ciobi

  ├Äntrebare: widgetul de mail ar trebui s─â-╚Ťi arate e-mailurile primite? Va func╚Ťiona normal in versiunea oficial─â pt ca in acest moment nu func╚Ťioneaz─â.

 • Nope.

 • adrian

  Multumesc.

 • Ciobi

  &zaone, pai si atunci care este rolul widgetului de email?

 • Bogdan U.

  Bravo zaone, un articol bun, sper ca de acum sa nu mai vedem comentarii de genul, alt beta, de ce scot atatea versiuni de beta…

 • geomac

  In widgetul de email poti primi notificari doar daca ai setat in aplicatia mail o adresa de mail VIP ( cred ca se pot seta ca VIP mai multe adrese se mail ). Am observat ca setarea de VIP se poate face doar pe baza aplicatiei contacte.

 • geomac

  Revin: se poate seta un VIP si fara aplicatia contacte. Deschizi un email primit apoi langa “de la ” cu albastru e subliniata adresa de email repectiva. Apesi pe ea si undeva la mijlocul paginii scrie “Adaugati ca VIP”. Si astfel vei primi notificari la widgetul de email de la acea adresa. La mine merge.
  Si poti seta mai multe adrese de VIP.