Prima Pagina pokemon GO Mania Pokemon GO a trecut

Mania Pokemon GO a trecut

Pokemon GO mania a trecut, jocul disparand tin prima pozitie a topurilor pentru cele mai descarcate aplicatii din AppStore.

Pokemon GO, jocul care a generat atat de multa isterie in lumea intreaga, si-a pierdut popularitatea in AppStore, sau cel putin asta este de inteles in momentul de fata. Daca va veti uita la cele mai mari AppStore din lume, veti sesiza ca Pokemon GO nu mai este in topul celor mai descarcate aplicatii.

Cu peste 150 de milioane de descarcari in doua luni, Pokemon GO a doborat recorduri in materie de descarcari de aplicatii si chiar incasari. In ciuda acestui lucru Pokemon GO pare sa fie un trend care a trecut, iar daca acum o luna vorbeam doar despre acest joc, lucrurile s-au linistit de mult si lumea pare sa mearga mai departe.

Cu toate acestea, Pokemon GO ramane jocul cu cele mai mari incasari in AppStore in momentul de fata, el fiind pe prima pozitie in Top Grossing in multe magazine. Acesta este un semn ca Niantic a castigat bani frumosi de pe urma Pokemon GO, iar estimarile de pana acum sugereaza faptul ca vorbim de peste 300 de milioane de dolari in 60 de zile.

Chiar daca incasarile Pokemon GO au fost mari si popularitatea s-a dovedit a fi pe masura, vorbim totusi despre un joc si nu despre ceva ce putea tine lumea ocupata mult timp. In aceasta idee, Pokemon GO va disparea curand din atentia lumii, dar numai a celei care l-a experimentat, asiaticii fiind in continuare extrem de interesati de el.

pokemon go mania

 • Alex S.

  Era cazu 😀

 • RaduD

  Marire si decadere..!😀

 • Iulian

  🙏🏻🙏🏻🙏🏻a dat dumnezeu

 • rundown

  Trageti apa mai repede dupa pokemoni. Deja se urca pe capac:))

 • adi

  In sfârșit niște romani care nu le plac Pokemon Go credeam ca toți sunt înnebuniți de jocul asta tâmpit este foarte nașpa jocul