Pokemon GO va fi transformat intr-un film de lung metraj

Pokemon GO va ajunge pe marile ecrane intr-un film de lung metraj care va fi produs de catre Legendary Pictures in colaborare cu scriitori ai unor blockbustere Marvel.

Jocul Pokemon GO a dovedit ca are un succes atat de mare si atrage atentia unui numar atat de mare de fani incat cei de la Legendary Pictures au luat decizia de a cumpara drepturile pentru producerea unui film de lung metraj, in momentul de fata fiind in desfasurare negocieri cu oamenii care ii vor scrie scenariul.

Scenaristii filmelor Guardians of the Galaxy si Gravity Falls se afla in discutii cu Legendary Pictures pentru a scrie scenariul viitorului film bazat pe jocul Pokemon GO, dar si pe jocul Detective Pikachu, lansat recent pentru terminalele mobile, insa deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie el lansat oficial.

Cei de la Universal Pictures vor fi deasemenea implicati in acest proiect, ei urmand a se ocupa de distributia filmului Pokemon GO in afata Japoniei, asa cum s-a intamplat pana acum si cu alte pelicule produse de catre cei de la Legendary Pictures, asa ca acum ramane doar sa vedem cat va costa filmul si cand va fi lansat.

Avand in vedere ca filmul Pokemon GO are doi scriitori care au avut succes in trecut cu filmele mentionate anterior, dar si cu Thor, sau Inside Out, este clar ca pelicula va fi una de exceptie, iar ea ar putea intrece in incasari jocul pana in momentul in care va fi lansata, acesta adunand deja cateva sute de milioane de dolari de la utilizatori.

Nicole Perlman and Alex Hirsch are in negotiations to write the live-action “Pokemon” pic for Legendary based on the upcoming game “Detective Pikachu.” Universal Pictures will handle distribution of the live-action film outside of Japan as it has done with Legendary’s other films for years.

film pokemon go