2 oameni au murit intr-o fabrica de asamblare a iPhone

2 persoane angajate ale companiei Foxconn au fost gasite decedate in cursul zilelor trecute, reprezentantii companiei recunoscand totul in cursul acestei zile. Compania Foxconn nu a oferit detalii cu privire la cauza acestor decese, insa a afirmat ca exista colaborare cu politia locala pentru a elucida cauzele celor doua decese.

Fabrica din localitatea Zhengzhou, provincia Henan, este cea in care au avut loc cele doua decese, acolo o persoana decedand cu un an in urma in conditii neclare la acea vreme. Tim de cativa ani Foxconn a avut mari probleme cu sinuciderile in campusurile fabricilor sale, insa in ultimii ani aceasta problema pare sa fi fost partial rezolvata.

In aceasta situatie nu se stie daca decesele au survenit din cauza conditiilor precare de munca din fabricile Foxconn din Zhengzhou, sau daca ele au cauze separate. In orice situatie, Foxconn intra din nou in atentia presei cu probleme de acest gen, lucru pe care compania incearca sa-l evite de cativa ani de zile.

Apple lucreaza de ani de zile cu Foxconn pentru a reduce numarul deceselor din fabricile in care sunt asamblate terminalele iPhone, iar eforturile par sa fi fost incununate de succes. Chiar daca problema nu a fost complet rezolvata, este clar ca mai putin persoane aleg sa isi puna capact vietii din cauza conditiilor grele in care lucreaza.

Our efforts are ongoing and we are determined to do whatever we can to anticipate the changing needs of our large workforce in China. The two employees worked at the Zhengzhou plant in the Henan province, which analysts say has become a hub for Foxconn’s production of Apple devices such as iPhone.

foxconn decese iphone

15 COMENTARII

  1. Sa cuprind totul intr-un cuvânt.Srb SRB ești un tâmpit.Tu ai nevoie de un doctor bun si el exista.Patologia ta poate cuprinde manuale si tratate.Medicina se va revoluționa dacă te predai la un ospiciu.Nu cred ca ai buletin după cum gândești.

  2. Deci dupa ce ca telefoanele nu-ti ofera nimic ca sunt un fel de Nokia 3310 in era smartphone urilor..mai si mor oamenii prin fabrici ca sa le produca.

  3. Mor saracii ca lucreaza peste program pentru 1 usd/ora suplimentara si ala brut impozitabil. Singurul motiv pentru care Apple nu renunta la gunoaie precum Foxconn, este clar forta de munca numeroasa capabila sa acopere cererea.

  4. E al 10-lea cuvânt de la începutul mesajului lui Dorin. În cazul în care nu știi să numeri până la 10, este ultimul cuvânt al celei de-a doua propoziții.

  5. “sa cuprind totul intr-un cuvat” la voi 1 cuvant este=”Srb Srb esti un tampit” poate este 1 propozitie dar nah.Dar gata, vad ca astia cu ceafa mare nu au ce face decat sa hartuiasca oamenii superiori.AI IGNORE PE VIATA (adica pt cele 6-7 luni care le mai am de trait din cauza cancerului pulmonar).