Apple Music Festival 2016 are loc in Londra

Apple Music Festival 2016 va fi organizat in Londra in perioada 18 - 30 septembrie, Apple facand anuntul oficial in cursul acestei seri.

Apple Music Festival 2016 a fost anuntat in aceasta seara de catre compania Apple, el urmand a fi organizat in Londra, capitala Marii Britanii, pentru cel de-al 10-lea an consecutiv. Apple Music Festival 2016 se va desfasura in perioada 18 – 30 septembrie in Londra, unii dintre cei mai cunoscuti artisti de pe planeta urmand a sustine concerte.

The Roundhouse urmeaza sa fie gazda Apple Music Festival 2016 din Londra, acolo putand intra cateva zeci de mii de persoane pentru a urmari concertele organizate de Apple. La fel ca si in anii trecuti, Apple Music Festival 2016 va fi transmis gratuit pe internet de catre Apple pentru toti cei care nu vor fi prezenti.

Desi pana anul acesta Apple Music Festival avea o durata de 30 de zile, iata ca acum Apple il va organiza timp de doar 12 zile, deci vor avea loc mai putine concerte. Chiar daca vorbim despre un eveniment aniversar, cei de la Apple fac schimbari importante si probabil vor compensa cumva reducerea numarului de concerte.

Pentru Apple Music Festival 2016 cei de la Apple vor organiza probabil o loterie pentru bilete, acestea fiind oferite gratuit, dar in numar limitat la capacitatea locatiei pentru concerte. In anii trecuti s-au inscris pana in 40 de milioane de oameni pentru a primi bilete, asa ca in curand Apple va anunta loteria si numarul de bilete.

“Apple Music Festival 10 returns to London in September for 10 exhilarating nights of live music. Residents of the UK can win tickets to the gigs. Apple Music members around the world can watch the performances for free. Ticket applications will be opening soon. Follow @AppleMusic on Twitter and Snapchat for up-to-the minute information and join the #AMF10 conversation.”

Deocamdata nu se stie ce artisti vor sustine concerte in cadrul Apple Music Festival 2016, insa cu siguranta vom afla informatiile acestea in perioada urmatoare prin intermediul Beats 1 Radio.

apple music festival 2016