Gadget-ul care iti transforma iPhone-ul intr-o telecomanda universala

Trei ingineri Philips au produs ceva remarcabil si util pentru toata lumea: telecomanda universala. Punerea complet a controlului intr-un singur telefon a fost pur geniu; din pacate, matricea naucitoare de butoane a facut realitatea departe de a fi perfecta.

Acum insa, tehnologia incepe sa “livreze”ceea ce promitea in trecut, astfel ca cei 3 ingineri au realizat un… ou inteligent. Smart Egg este un accesoriu nou si elegant, care permite utilizatorului sa controleze totul, de la sisteme de sunet la aer conditionat, prin intermediul smartphone-ului lor.

Smart Egg face acest lucru posibil cu a lui conectivitate Bluetooth si infrarosu. Cu aplicatia nativa instalata, utilizatorul selecteaza pur si simplu dispozitivul pe care doresc sa-l controleze. Pe ecran apar doar butoanele relevante  : play/pause/eject. Comenzile sunt apoi trimise la Smart Egg prin Bluetooth, inainte de a merge informatia prin infrarosu la aparate.

Fata de controlul manual, ou-ul inteligent aduce propria inteligenta. Dispozitivul poate declansa automat aparatele la orele stabilite, iar oul foloseste Bluetooth pentru a urmari miscarile, oprirea dispozitivelor atunci cand iesi din casa. Se poate inregistra, de asemenea, temperatura din acasa, si in mod automat dezactiva orice sunet cand cineva va apeleaza.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=vy7hZqdbHb0