5 HDD externe la reducere perfecte pentru calculator

REDUCERI la HDD EXTERNE pentru calculator, laptop si Mac. Profita acum de cele mai bune preturi pentru produse.

Daca sunteti in cautarea unui HDD extern pentru calculator, laptop sau Mac, atunci am astazi pentru voi 5 recomandari care probabil va vor ajuta. Avand in vedere ca nu orice laptop, Mac sau calculator nu vine din fabrica cu tot spatiul de stocare de care avem nevoie, un HDD extern poate suplini lipsurile la nevoie.

Foarte important la un HDD extern este sa aiba spatiu de stocare cat mai mare, dar si suport USB 3.0 pentru a oferi viteze ridicate pentru transferul de date. Desigur ca important este ca si calculatorul vostru sa aiba suport pentru USB 3.0, insa majoritatea celor vandute in ultimii 3 ani au asa ceva, deci teoretic n-ar trebui sa va faceti griji.

In aceasta pagina exista o varietate de reduceri la HDD externe cu pana la 42%, insa mai jos aveti 5 recomandari pentru produse bune care va vor fi de ajutor. Folosind un HDD extern cu un laptop, calculator sau Mac veti putea stoca o varietate de fisiere, la nevoie, insa in unele cazuri va puteti crea chiar propriul sistem de tip cloud.

Reduceri la HDD externe

Dupa cum va spuneam mai sus, inainte de a cumpara un HDD extern, verificati ce fel de suport are calculatorul/laptop-ul vostru pentru USB 3.0 si alegeti un model potrivit, majoritatea avand suport si pentru vechiul USB 2.0 :

  1. HDD extern Seagate Seven de 500 GB cu 42% reducere;
  2. Seagate STCS6000201 Personal Cloud Media Storage – pentru un server cloud cu 6 TB de spatiu de stocare – 500 lei reducere;
  3. Seagate Backup Plus Slim Portable cu 28% reducere;
  4. WD My Passport Ultra de 1 TB cu 23% reducere;
  5. ADATA HV611 de 1 TB cu 20% reducere;

Dupa cum va spuneam si la inceputul acestui articol, in aceasta pagina gasiti foarte multe alte reduceri la HDD externe cu preturi foarte bune, asa ca puteti gasi si alte modele pentru a cumpara ceea ce va intereseaza.

Desigur ca daca sunteti interesati si de alte reduceri, exista eMAG Stock Busters zilele acestea cu zeci de mii de produse la reducere.

reduceri hdd extern