Asa se face carcasa unui iPhone 7 fals

In ultimele luni am vazut foarte multe carcase care se presupune ca arata precum cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele fiind facute in fabricile unor producatori de accesorii. Vorbim despre carcase facute in baza unor schite furate din fabricile partenerilor Apple, dar nu despre componente care urmeaza sa fie folosite in terminalele reale.

Astazi avem ocazia de a vedea si cum este facuta o asemenea carcasa pentru iPhone 7 Plus, care mai apoi ajunge in diverse imagini pe internet. In clipul video de mai jos puteti vedea cat se simpla arata masina din care iese o carcasa aurie care va fi folosita intr-o clona a iPhone 7 Plus in viitor, foarte multe companii din China facand carcase de acest gen.

Chinezii fac foarte multi bani din vanzarea acestor carcase in lumea intreaga si devin foarte faimosi pe internet prin imaginile cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care le publica. Noi vedem ceea ce va lansa Apple in septembrie, iar asa toata lumea castiga dintr-un proces extrem de simplu, dar destul de costisitor de realizat.