Prima Pagina iOS 10 5 emoji noi create de Apple pentru iOS

5 emoji noi create de Apple pentru iOS

Consortiul Unicode, cel care standardizeaza caracterele emoji folosite in iOS sau Android, a anuntat noaptea trecuta ca Apple a cerut includerea a 5 caractere emoji noi in terminalele mobile. Puteti vedea mai jos cele 5 emoji noi si vorbim despre 5 profesii care deocamdata nu sunt reprezentate in sistemul de operare iOS.

Vorbim despre versiunile masculina si feminina a unui artist, a unui astronaut, a unui pompier, a unui judecator si a unui pilot. Toate aceste meserii sunt foarte populare in SUA, iar cei de la Apple incearca sa le ofere oamenilor posibilitatea de a se exprima cu caractere emoji care sa fie disponibile in sistemul de operare iOS.

Apple a implementat foarte multe caractere emoji noi in iOS 10, iar cele 5 propuse Consortiului Unicode vor fi oferite impreuna cu altele 11 propuse de catre alte companii. Toate cele 16 emoji noi vor fi incluse in actualizarea Unicode 4.0 care va fi lansata in lunile urmatoare, totul fiind aprobat, deci ramane doar ca schimbarile sa fie facute de producatori.

Apple pune foarte mare accent pe caracterele emoji oferite in sistemul de operare iOS, iar asta pentru ca lumea le foloseste foarte des. In aceasta idee, exista sansa sa vedem si alte tipuri de emoji oferite de catre compania Apple, dar nimeni nu stie deocamdata clar care sunt planurile celor din Cupertino.

apple emoji noi

 • Florin MANEA

  la ce as putea sa il folosesc pe ala cu pompierul? cand imi ia casa foc, trimit la prieteni un emoji sa vada cine ma viziteaza

 • Srb Srb

  Corect

 • Srb Srb

  Este tactica androido samsungo. Sa fie chiar daca nu folosesti

 • Clau

  Cam slăbuț iOS 10! Eu cred ca in ritmul asta in câțiva ani android o sa-i dea foc. Deja este pe aceeași linie cu iOS.

 • Sobby

  😂😂😂😂 ce imi plac glumele tale