macOS Sierra are suport USB 3.1 de 10 Gbps

macOS Sierra confirma faptul ca suportul pentru USB 3.1 de generatia a doua va ajunge in Mac cu viteze de 10 Gbps pentru transfer de date.

Cea mai recenta versiune a macOS Sierra confirma una dintre cele mai mari schimbari facute pentru sistemul de operare, mai exact implementarea suportului pentru USB 3.1 de generatia a doua. Cei de la Apple doresc sa ofere suport pentru USB 3.1 de generatia a doua si viteze de pana la 10 Gpbs in macOS Sierra.

Apple ofera suport pentru USB 3.1 de generatia intai inca de anul trecut, cand a implementat portul in MacBook, insa acel standard este limitat viteze de pana la 5 Gbps. Implementarea suportului pentru USB 3.1 de generatia a doua dubleaza vitezele de transfer de date, insa suportul din macOS Sierra va fi secondat de un port pe masura.

Denumita si SuperSpeed+, generatia a doua a USB 3.1 va creste vitezele de transfer de date prin USB, insa din pacate niciunul dintre Mac-urile lansate pana acum nu ofera suport pentru ele.  In aceasta idee, pentru a se bucura de noua tehnologie, fanii Apple vor trebui sa cumpere modelele din 2016 lansate de americani.

USB 3.1 de generatia a doua cu viteze de pana la 10 Gbps in Mac

In imaginea de mai jos puteti vedea codul din macOS Sierra care confirma faptul ca Apple se pregateste sa ofere suport pentru USB 3.1 de generatia a doua. super_speed_plus este intrarea care ne intereseaza, ea confirmand faptul ca Apple are produse in care testeaza tehnologia si pe care le-ar putea lansa.

usb 3.1 macos sierra

Separat de suportul pentru USB 3.1, nu este exclus ca Apple sa ofere suport inclusiv pentru Thunderbolt 3 in noile sale Mac-uri, implementarea sa fiind zvonita de cativa ani. Deocamdata macOS Sierra nu confirma acest lucru, dar Thunderbolt 3 are USB 3.1 de generatia a doua integrat din start.

Exista deasemenea posibilitatea ca Apple sa nu implementeze USB 3.1 de generatia a doua in macOS Sierra anul acesta, insa exista sanse mici ca acest lucru sa se intample, asa ca cel mai probabil vom avea parte de un upgrade important pentru Mac-uri.

3 COMENTARII

  1. Zaone crezi ca poti face ceva cu reclama emag sau cu butonul idevice? In sensul ca pe iphone cand vreau sa revin la pagina principala, reclama acopera butonul idevice. In landscape e ok.Pe ipad e ok