iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 – care este mai rapid ?

iOS 9.3.5 nu este mai rapid decat iOS 9.3.4, compania Apple rezolvand doar probleme de securitate si nimic mai mult in actualizarea lansata ieri.

18

iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 sunt comparate astazi intr-un test al performantelor pentru a ne arata care dintre cele doua versiuni este mai rapida. Este normal sa vedem teste de acest gen din moment ce foarte multa lume se intreaba daca merita instalat iOS 9.3.5, multi nefiind convinsi doar de rezolvarile problemelor de securitate.

In clipurile video de mai jos puteti vedea o comparatie destul de ampla intre iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 pe multiple produse ale companiei Apple. Dupa cum probabil va imaginati deja, nu exista diferente intre cele doua versiuni ale sistemului de operare, ambele functionand la fel, cel putin in acest test.

Era de asteptat sa nu vedem diferente in performante intre iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 din moment ce Apple a rezolvat doar probleme de securitate. Acestea fiind spuse, iOS 9.3.5 nu este mai rapid decat iOS 9.3.4 si probabil nici nu are performante mai bune, asa ca alegeti singuri daca il instalati, sau nu, in terminalele voastre.

iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 – comparatia performantelor