iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 – care este mai rapid ?

iOS 9.3.5 nu este mai rapid decat iOS 9.3.4, compania Apple rezolvand doar probleme de securitate si nimic mai mult in actualizarea lansata ieri.

iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 sunt comparate astazi intr-un test al performantelor pentru a ne arata care dintre cele doua versiuni este mai rapida. Este normal sa vedem teste de acest gen din moment ce foarte multa lume se intreaba daca merita instalat iOS 9.3.5, multi nefiind convinsi doar de rezolvarile problemelor de securitate.

In clipurile video de mai jos puteti vedea o comparatie destul de ampla intre iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 pe multiple produse ale companiei Apple. Dupa cum probabil va imaginati deja, nu exista diferente intre cele doua versiuni ale sistemului de operare, ambele functionand la fel, cel putin in acest test.

Era de asteptat sa nu vedem diferente in performante intre iOS 9.3.5 si iOS 9.3.4 din moment ce Apple a rezolvat doar probleme de securitate. Acestea fiind spuse, iOS 9.3.5 nu este mai rapid decat iOS 9.3.4 si probabil nici nu are performante mai bune, asa ca alegeti singuri daca il instalati, sau nu, in terminalele voastre.

iOS 9.3.5 vs iOS 9.3.4 – comparatia performantelor

18 COMENTARII

  1. La mine zbarnaie..pur si simplu rupe orice alt os,fie ca e android pe s7 fie ca e macos cu i7 si 32 gb ram sau win10 cu xeon

  2. Stie cineva cum se poate dezactiva notificarea de “update” la sistemul de operare care apare in rosu in dreptul iconitei de setari? Sincer nu vreau sa fac o alta actualizare, sunt multumita cu varianta actuala de ios si as prefera sa ramana asa.

  3. @cami Se poate si fara jailbreak. Stergi din telefon update-ul descarcat, restart si nu mai apare rosu in dreptul iconitei de setari.

  4. Catalin…din pacate nu functioneaza. Update-ul e sters de mult, restart-uri a primit destule, iconita ROSIE se incapataneaza sa ramana…!!!