iPhone 8 vine cu buton Home 3D Touch

iPhone 8 va avea buton Home 3D Touch in 2017, compania Apple parand sa fie pregatita sa amane cu 1 an implementarea acestei schimbari.

Desi foarte multe zvonuri ne-au spus ca iPhone 7 are buton Home 3D Touch, unul aparut astazi sugereaza faptul ca aceasta schimbare va veni abia anul viitor. O reputata publicatie americana sustine ca abia iPhone 8 va avea buton Home 3D Touch, compania Apple concentrandu-se serios pe imbunatatirea ecranului viitorului model de smartphone.

Stim deja ca iPhone 8 are ecran OLED, iar compania Apple ar intentiona sa elimine butonul Home din acel dispozitiv pentru a oferi o experienta complet noua de folosire a terminalului. In aceasta idee, ea ar intentiona sa implementeze un buton Home 3D Touch in iPhone 8 pentru a compensa lipsa unui buton fizic.

Acest nou buton Home 3D Touch ar urma sa fie integrat in ecran si nu va fi similar cu cel actual, deci inclusiv Touch ID ar putea fi integrat in ecran de catre Apple. Vorbim despre schimbari majore pe care Apple intentioneaza sa le faca pentru iPhone 8, totul avand la baza noul ecran OLED pe care americanii il pregatesc de cativa ani de zile.

iPhone 8 va avea buton Home 3D Touch in 2017

Daca iPhone 7 nu va avea buton Home 3D Touch, atunci vorbim despre o foarte asteptata functie care nu va mai ajunge in acest smartphone si va exista multa lume dezamagita. Ieri v-am spus care sunt specificatiile iPhone 7 si ati vazut ca in mare totul seamana cu ceea ce a fost anul trecut, chiar daca ele nu sunt deocamdata confirmate oficial de Apple.

“Apple deja lucreaza la o schimbare majora de design pentru iPhone in 2017 care este concentrata in principal pe ecran prin eliminarea butonului Home, conform unei persoane care are informatii despre situatie.”

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cand si cum va ajunge acest buton Home 3D Touch in iPhone, daca va fi anul acesta, sau abia anul viitor, insa este clar ca Apple are pregatita o schimbare majora pentru modul in care ii folosim iDevice-urile.

iphone 8 buton home 3d touch