Asa ar putea arata noul buton Home 3D Touch din iPhone 7

Cum arata butonul Home 3D Touch si castile iPhone 7 ? Noi presupuse imagini de prezentare ne dezvaluie design-ul ales de catre Apple pentru noile componente.

Desi nu am vazut deocamdata noul buton Home 3D Touch al iPhone 7 in vreo imagine surprinsa in vreo fabrica a unui partener Apple, una dintre persoanele care ne-a aratat atat de multe imagini cu carcase pentru noul terminal, dar si o varietate de componente, ne prezinta astazi doua imagini care par a fi facute direct de Apple.

In prima dintre ele puteti vedea cum ar putea arata noul buton Home 3D Touch al iPhone 7, acesta urmand a fi la acelasi nivel cu panoul frontal al viitorului smartphone, deci teoretic nu ar trebui sa simtim ca e acolo decat cand trecem cu degetul din sus in jos si atingem inelul Touch ID care il inconjoara.

Sub acest buton Home 3D Touch va fi ascuns un motor vibrator bazat pe tehnologia Force Touch, el urmand a simula o apasare printr-i vibratie rulata in momentul in care apasam cu putere pe acest buton tactil, senzatia fiind similara cu cea oferita de catre trackpad-ul ForceTouch folosit de catre compania Apple in MacBook.

Castile EarPids Lightning si butonul Home 3D Touch in imagini

buton home 3d touch iphone 7

In ceea ce priveste castile EarPods Lightning ale iPhone 7, acestea par sa arate exact precum cele standard, cu diferenta stand in faptul ca ele urmeaza sa aiba un conector Lightning in locul celui compatibil cu portul de 3.5mm, iar design-ul este unul pe care l-am vazut deja la cablurile de incarcare.

Desi aceste imagini par sa fie exact precum cele de prezentare folosite de catre compania Apple, in momentul de fata nimeni nu poate certifica acest lucru, insa aceste doua componente importante vor fi cu siguranta disponibile in iPhone 7 in momentul in care Apple il va prezenta si mai apoi il va lansa.

earpods lightning iphone 7