Google Duo – milioane de descarcari in 7 zile

Google Duo, aplicatia lansata de catre compania Google pentru cei interesati sa faca apeluri video intr-un mod mult mai simplu si pe mai multe platforme, a fost descarcata de 5 milioane de ori numai in platforma Android si probabil de inca pe atat de multe ori inclusiv pe platforma iOS a celor de la Apple.

Presedintele companiei Google, Sundar Pichiai, a facut anuntul prin intermediul contului sau Twitter, aplicatia fiind un motiv de lauda. Foarte multa lume a fost interesata sa descarce si sa incerce aplicatia Google Duo inainte ca ea sa fie lansata de catre cei de la Google, iar entuziasmul a fost pe masura numarului de descarcari inregistrate.

Aplicatia Google Duo a fost apreciata pentru modul simplist in care permite efectuarea de apeluri video de pe terminale mobile, iar acest lucru se vede. Cei de la Google au creat o aplicatie care este intr-adevar foarte utila pentru foarte multa lume, iar popularitatea sa din iOS este probabil cel putin la fel de mare precum in platforma Android.

Google a promis ca va implementa in aplicatia Duo si o functie care va permite efectuarea de apeluri VoIP, deci ea nu va fi limitata doar la apeluri video si va facilita comunicarea in orice fel intre utilizatori, indiferent de platforma, insa va trebui sa mai asteptam pana cand actualizarea va fi disponibila.