Un novegian a ramas blocat intr-un WC public incercand sa scoata un telefon

Un norvegian a ramas blocat intr-un WC public in care a intrat de buna voie pentru a recupera un telefon scapat de catre un prieten.

Viata este plina de intamplari ciudate, insa un norvegian ramas blocat intr-un WC public timp de o ora va avea ce sa le povesteasca nepotilor in viitor. Tanarul a incercat sa scoata un telefon scapat de catre un prieten, insa tentativa sa de a salva terminalul mobil s-a terminat cu el blocat in respectivul WC public timp de o intreaga ora.

Vorbim despre un WC public care este curatat o data pe an de catre autoritati, norvegianul reusind sa intre in el pentru a cauta telefonul, insa iesire a fost o cu totul alta problema. Cato Berntsen Larsen este numele tanarului care a trecut prin acest incident, el ramanand blocat intr-unul dintre WC-urile publice din localitatea Drammen.

Larsen era mai slab decat prietenul sau, care a scapat telefonul, asa ca a a intrat in WC pentru a-l recupera, insa doar pompierii au reusit sa il ajute sa revina la suprafata. Desigur ca a fost nevoie de distrucerea bazei acelui WC pentru ca el sa fie eliberat, insa iata ca a invatat ceva din aceasta experienta complet dezgustatoare.

In ciuda faptului ca Larsen a intrat intr-un WC public vechi de 20 de ani, el nu a reusit sa salveze telefonul, care probabil s-a pierdut prin canalizarea acelei locatii. Tot ceea ce a primit Larsen au fost medicamente de la spitalul la care a fost dus de catre medici, el putand avea mari probleme de la microbii si bacteriile care se ascundeau in respecitul WC.

“Eram, in mod evident, suficient de slab pentru a intra, dar nu si pentru a iesi din el. Am stat acolo timp de o ora, a fost extrem de dezgustator. M-am panicat, nu-mi plac spatiile mici si era foarte dificil sa te misti. Erau si animale in canalizare, nu voi mai intra vreodata intr-un WC public.”

norvegian cazut wc public

norvegian cazut wc public 1

norvegian cazut wc public 2

3 COMENTARII