Cea mai avansata boxa portabila ce se conecteaza la iPhone

 Boxele wireless sunt incredibil de la indemana, cel putin din momentul in care ramai fara baterie la smartphone. Lemon California cauta sa rezolve aceasta problema cu ajutorul unei boxe portabile ce se incarca (si) la soare si se conecteaza la iPhone.

LEMON IS THE FIRST WIRELESS SPEAKER COMBINING THE MOST UNIQUE 3D SOUND WITH VOICE RECOGNITION, SOLAR POWERED, POWER BANK, WATERPROOF

ONE MORNING, I REALIZED HOW MUCH I HATED THE HASSLE OF CORDS AND CABLES FROM ALL OF MY ELECTRONIC DEVICES, ESPECIALLY WHEN I TRAVEL,FOR THE TYPICAL BUSINESSMAN, I AM TRAVELING ALL OF THE TIME, AND OFTEN WILL GO PLACES THAT DO NOT HAVE THE SAME OUTLET TO CHARGE MY ELECTRONICS. I REALIZED THAT THIS BURDEN COULD BE RELIEVED WITH THE USE OF SOLAR POWER ON ANY OF THESE DEVICES.”

~ DUPONTREUÉ

In plus fata, boxa are de asemenea un microfon incorporat pentru difuzor si incluse caracteristicile de recunoastere a vocii.

Bateria furnizeaza 20 de ore de viata a bateriei avand de asemenea, un port USB pentru a incarca dispozitivele mobile pe drum. Timpul de incarcare este declarat ca aproximativ 4,5 ore prin intermediul micro USB, sau 7,5 ore atunci cand utilizati caracteristica de incarcare solara.

Difuzorul este alimentat de un amplificator cu doua canale de 10 wati ce alimenteaza un total de trei drivere cu o gama de frecvență de 60Hz la 22kHz. Lemon California, mentioneaza si un efect de sunet 3D, care este imbunatatit atunci cand se utilizeaza doua difuzoare California Roll-in tandem pentru stereo.

Lemon California va avea pretul pornind de la 250 $, dar cei care sustin ideea campaniei Kickstarter, au o sansa sa-l ia mai putin.