Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va fi transmisa in direct

Conferinta iPhone 7 va fi transmisa in direct de catre Apple pe unele produse prin intermediul website-ului propriu sau a unei aplicatii.

Conferinta petnru prezentarea iPhone 7 va fi transmisa in direct de catre compania Apple in data de 7 septembrie, cei din Cupertino confirmand totul pe propriul website. Exact precum se asteapta multa lume si precum a facut Apple in alti ani, un flux video in direct va fi disponibil pentru intreaga planeta interesata sa vada conferinta.

In pagina traditionala pentru evenimentele Apple, cei din Cupertino confirma oficial faptul ca vor transmite in direct conferinta iPhone 7 doar pe anumite dispozitive electronice. Lista este limitata, asa cum a fost in fiecare an, la anumite produse ale celor din Cupertino, dar si la alte calculatoare care ruleaza sistemul de operare Windows.

Mai exact, conferinta iPhone 7 va putea fi urmarita in direct de catre orice iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza minim iOS 7, sau Mac-urile care au minim Safari 6.0.5 si OS X 10.8.5. Apple TV 2G, 3G sau 4G pot reda conferinta iPhone 7 daca au macar iOS 6.2, iar calculatoarele cu Windows 10 si Microsoft Edge vor putea reda deasemenea stream-ul.

Conferinta iPhone 7 va fi transmisa in direct pentru toata lumea

Cei de la Apple folosesc o tehnologie numita HTTP Live Streaming, HLS, pentru a transmite conferinta iPhone 7, deci de aici vine limitarea privind produsele electronice compatibile. In aceasta idee, orice alte produse electronice nu vor putea reda fluxul video transmis de catre Apple, decat in anumite conditii foarte simple.

“Cerinte: Fluxul video in direct foloseste tehnologia HTTP Live Streaming (HLS). HLS necesita un iPhone, iPad sau iPod Touch cu Safari pe iOS 7, sau mai nou, un Mac cu Safari 6.0.5, sau mai nou, pe OS X 10.8.5, sau mai nou, sau un PC cu Microsoft Edge pe Windows 10. Redarea fluxului video prin Apple TV necesita un model din a doua, a treia, sau a patra generatie, cu minim versiunea 6.2 a software-ului.”

Mai mult detalii privind modul in care veti putea urmari transmisiunea in direct pe toate produsele Apple, sau pe calculatoare care ruleaza versiuni mai vechi ale Windows va voi oferi in data de 7 septembrie.

prezentare iphone 7 live flux video