iPhone 7 – pretul de vanzare anuntat din China

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost anuntat de catre partenerul Apple Leleda din China, el fiind mai mic decat cel al iPhone 6S.

14

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost dezvaluit astazi de catre un partener al companiei Apple care va comercializa cele doua produse in China in urma lansarii. Ieri am aflat cand are loc prezentarea iPhone 7, iar partenerii Apple probabil au inceput sa primeasca informatii cu privire la pretul pe care cele doua terminale il vor avea dupa aparitie.

Stim deja ca lansarea iPhone 7 urmeaza sa aiba loc in a doua parte a lunii septembrie, iar acum vedem si ca pretul celor doua terminale va fi similar cu ceea ce stiam deja. Partnerul Apple Leleda este cel care furnizeaza aceste informatii si confirma faptul ca iPhone 7 32 GB va fi versiunea de baza a noii serii de smartphone-uri pe care le va comercializa Apple.

In aceasta idee, cei de la Apple vor vinde iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB sau 256 GB spatiu de stocare, iPhone 7 Plus fiind disponibil in exact aceleasi variatii cu spatiu de stocare. Practic iPhone 7 16 GB va deveni istorie incepand din toamna acestui an, iar acesta este probabil unui dintre cele mai asteptate lucruri de catre utilizatori.

Pretul iPhone 7 a fost anuntat de catre un partener Apple

Conform celor de la Leleda, iata ce pret va cere compania Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand din cursul lunii septembrie :

  • iPhone 7 32 GB – 707 euro;
  • iPhone 7 128 GB – 815 euro;
  • iPhone 7 256 GB – 948 euro;
  • iPhone 7 Plus 32 GB – 815 euro;
  • iPhone 7 Plus 128 GB – 922 euro;
  • iPhone 7 Plus 256 GB  – 1056 euro.

Cea mai mare surpriza vizibila in aceasta lista cu pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus are legatura cu faptul ca terminalele ar urma sa fie mai ieftine decat cele vandute acum de catre Apple. Vorbim despre preturi mai mici cu 30 de euro pentru modelele de baza ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acestea urmand a fi practicate in China din toamna.

Daca toate datele sunt adevarate, atunci iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar putea fi mai ieftine cu un pret de vanzare inferior celor practicate pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Avand in vedere ca Leleda vinde produse in China, este posibil ca preturile europene sa difere, dar este clar ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vor fi mai scumpe decat predecesoarele lor.

pret iphone 7 leleda