Pretul unei clone iPhone 7 si de unde o cumperi

Cu 100 de euro poti avea "iPhone 7 Plus" inaintea multora.

Daca v-ati saturat sa vedeti atatea clone ale iPhone 7 si ati dori sa aveti una in maini pentru a va juca cu ea, ei bine astazi aveti posibilitatea de a o cumpara direct din Vietnam. In clipul video de mai jos puteti vedea o clona facuta special pentru a arata ca un iPhone 7 Plus, ea avand si un Android OS 10 care seamana cu iOS 10.

In Vietnam aceasta clona este vanduta la pretul de doar 100 de euro, deci de 8 ori mai ieftin decat pretul iPhone 7 Plus, deci daca nu doriti terminalul real, puteti alege clona. Practic, terminalul este facut cu panoul frontal al iPhone 6S Plus, cu componente pentru terminale Android si cu o carcasa facuta in baza schitelor pentru iPhone 7 Plus.

Rezultatul final este un “frankeniPhone 7 Plus” care cel mai probabil va putea pacali destul de multa lume ca este dispozitivul real al companiei Apple. Nu stiu daca vanzatorii acestui produs livreaza si in Romania, insa il gasiti in aceasta pagina la pretul de 100 de euro la care trebuie sa mai adaugati si costurile de transport.