Un Samsung Galaxy Note 7 a explodat la incarcat

Un nou Samsung Galaxy Note 7 a luat foc in timp ce se incarca, detinatorul folosind un incarcator tert care a generat flacara.

La doar cateva saptamani dupa ce un Galaxy Note 7 a explodat in timp ce se incarca, iata ca astazi avem o situatie similara cu acelasi produs al companiei coreene Samsung. Un Samsung Galaxy Note 7 a luat foc in timp ce se incarca in casa unui coreean, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata ceea ce a mai ramas din acel dispozitiv.

In cazul initial vorbeam despre un incarcator neautorizat folosit pentru incarcarea prin portul USB-C, iar acum situatia pare sa se repete, din pacate. Conform publicatiei coreene BusinessKorea, detinatorul acestui Samsung Galaxy Note 7 ar fi folosit un incarcator tert si se pare ca terminalul nu s-a impacat chiar atat de bine cu el, asa ca a luat foc.

Se pare ca detinatorul dispozitivului Samsung Galaxy Note 7 a discutat cu cei de la Samsung si va fi compensat pentru faptul ca terminalul sau a refuzat sa se incarce normal. Faptul ca Samsung despagubeste propritarul acelui terminal nu este anormal, insa vorbim despre o problema extrem de mare pentru compania coreeana.

Samsung Galaxy Note 7 ia foc in timp ce se incarca, iar Samsung are o mare problema

Desi este adevarat ca incarcarea cu incarcatoare neautorizate nu este recomandata de catre producatori, faptul ca Samsung Galaxy Note 7 ia foc in aceste situatii reprezinta o mare problema. Vor exista multe persoane care isi vor incarca terminalele in acest mod, nimeni un ii poate opri sa o faca, dar oare ce va face Samsung cand terminalele vor mai lua foc ?

samsung galaxy note 7 foc incarcat

Vorbim despre al doilea caz intr-o saptamana cu un Samsung Galaxy Note 7 care a luat foc in timp ce se incarca si asta inainte ca terminalul sa fie lansat in foarte multe piete de pe glob. Ce se va intampla oare cand si mai multi oameni isi vor primi terminalele si vor incerca sa foloseasca accesorii similare pentru incarcarea propriilor dispozitive ?

“A fost o alta explozie a unui Samsung Galaxy Note 7, a fost telefonul prietenului meu. Un angajat Samsung a verificat postarea de pe Kakao Story si discuta cu prietenul meu despre posibile compensatii. Ar trebui sa folositi incarcatoarele originale si sa va tineti la incarcat telefoanele departe de locul in care va aflati.”

Deocamdata avem putine dovezi ale faptului ca Samsung ar putea avea o problema majora in maini, asa ca ramane sa vedem ce se va intampla dupa ce si alti cleinti vor primi terminalele. Dupa cum se prezinta situatia acum, totusi, se pare ca s-ar putea sa fie nevoie de o rechemare a unor unitati pentru inlocuire.